-
I mi smo prebolili kozice. :D Riješili smo ih se zbilja lako (kuc-kuc da se ne ureknem).
Da nije imala osip, ne bi ni znala da je bolesna. Bez temperature, piknjica zbilja malo, najviše po leđima.
Jedino se prvu noć probudila i bacala po krevetu i plakala, valjda je jako svrbilo.
Ali po danu se skoro uopće nije češala. Kad bi primijetila da "čačka" po piknjicama samo bi joj odmakla ruku.
Kupala sam je tri-četiri puta u hipermanganu. (naravno, otopini) I jučer je tražila "roza vodu".
Ali tapkanje vatom namočenom u hipman je bilo noćna mora i od tog sam odustala.
Ono što me iznenadilo kod pedijatrice je da joj je prepisala nekakve tablete, čini mi se Dormyzol ili tako nekako, jednu četvrtinu pred spavanje. Te tablete su zapravo sedativ, i imaju puno nuspojava, tipa lupanja srca i svašta još nešto. I na uputstvu piše za djecu TEK od sedam godina.
Mi joj to nismo dali. Zapravo mi je grozno prepisati sedativ djetetu. Je li netko još to dobio?
Muž mi nije prebolio kozice i sad smo u frci hoće-neće. Inače ima super imunitet pa valjda neće. Međutim, čuli smo i to, da ako muškarac oko četrdesete dobije kozice da može postati neplodan. Vilica mi se objesila kad sam to čula. Jeste čuli za to?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma