do danas sam znala samo za kolektivu
a sad vidim da ima i
grupni popust
kupiMe...
ima li ih još?
imate li iskustava?
koji je najbolje pratiti?
do danas sam znala samo za kolektivu
a sad vidim da ima i
grupni popust
kupiMe...
ima li ih još?
imate li iskustava?
koji je najbolje pratiti?
ovdje ih imaš sve na hrpi:
http://www.dajsve.com/
http://www.grupiranje.com/
Pratiš sve, pa uloviš što ti je najinteresantnije.
Ali ja sam sentimentalno vezana za Kolektivu, pa uvijek najčešće njih prvo.
Posljednje uređivanje od ivancica : 11.02.2011. at 11:41
naletim na ovu ponudu za "romantični vikend", a svi pitaju za djecu.
LOOOOL
svima će biti romantično.
ali, ideja je odlična, djeca će se zabavljati
http://www.ponudadana.hr/zagreb/kome...jet_sauna-1561
he, he- mi smo jednom vodili klince na romantičan vikend na Krk. I čudili se klinci čokoladicama u obliku srva i šampanjcu koji ih (nas) je čekao. Mislila djeca da je čokolada za njih.
Ima i grupnjakPa tko voli... www.grupnjak.hr
i ovdje ima nešto http://www.privatesale.hr/
ovo radim i zabadava http://www.uhvatival.hr/zagreb
super su stranice ,ja sam neki dan na kolektivi uzela dvije ulaznice za zološki vrt ,znaći umjesto 60kn,platila 20kn!
ima i ovdje
http://svipopusti.hr/#
Ma bježte od toga... To je meni u rangu s reklamama za djecu... čista navlakuša... Kupiš, potrošiš, jer eto, jeftinije je...A u biti kada razmisliš, možda to ne bi uopće kupio ...
Ujedno, baš sam neki dan raspravljala s MM-om. "Napala" sam te stranice. Bila je ponuda - četverosatno čišćenje stana. Prodano je oko 500 bonova. To znači da teoretski mogu doći na red tek za 250 dana za to čišćenje... Ili anticelulitni tretmani koji inače koštaju 7000kn, a tu 1400. Ja razmišljam da znači ni ovako ni onako ne vrijede 7000kn, a o listi čekanja neću niti razmišljati... Isto je prodano oko 200 tretmana, svaki tretman 20-30 sati. Znači skidala bih celulita kada odem u penziju ...
MM je bio na masaži za 60kn. To je bila praksa ne masaža...
Vjerojatno može biti prodavanja magle, kao i drugdje.
Ali kad 2 ulaznice za ZOO vrt platiš za cijenu 1 - pa to nije loše!
briga me, toga u mom dijelu lijepe naše uopće nema...
Meni su sve te stranice (iako ih fakat ima malo puno - tesko za pratiti ) Zakon! Ja sam bila na 2 masaže u dva razlicita kozm. salona i ja zadovoljna - 60 kn mi nije pun o dati, 200 kn bome je! a sad u to jel netko na praksi ili nije necu ulaziti ... u zivotu sam naucila da je sve koliko para toliko muzike.... i naucila sam, silom prilika , da ne moram kupovati ono sto ne zelim ili ne trebam tako da skicnem sta ima na stranicama tek toliko ako ima nesto sto mi bas treba..... recimo jedan portal trenutno ima kolace, a za tjedan dana sogorica slavi rockas..... zasto ja sad ne bi kupila te kolace i stavila lijepu satensku masnu na kutiju i svi sretni....... ja uzivam u grupnim...... a s druge strane neka malo i spuste cijene i dodju pameti svi skupa.....
Ha ha pa naravno, ne smiješ si dozvoliti navlačenje; ja pratim te stranice već mjesecima a do sada sam kupila ravno tri stvari: bon za knjige, kolače u Amelie i ulaznice za Zoo. Imam na psolu kolegicu koja se totalno navukla, već se zezamo da ćemo joj napraviti 'intervenciju'.
Vrijeska, ne bih se složila s tobom nažalost. Moje iskustvo je takvo da sam baš čekala određene stvar, koje sam potom kupila, iskoristila i stvarno uštedjela priličnu svotu.
Za čišćenje, uopće ne mora biti da bi došla na red za 250 dana, kako karikiraš. Servisi obično imaju puno ljudi koji rade za njih, a ne samo jednog ili dvoje.
Anticelulitni tretmani NE VRIJEDE 7000 kn, naravno da ne vrijede. Ali je odnos ponude i potražnje očito takav da drži cijenu na 7000 kn.
MENI anticelulitni tretman ne vrijedi tu lovu, pa zato čekam ponudu za 1400 kn ili neku pristojniju cijenu - jednog dana kad više ne budem trudna i ne budem dojila.
Osobno te stvari smatram jednom vrstom reklame - ako si platiš 4 sata čišćenja i budeš zadovoljna, velike su šanse da ćeš:
a) nekome preporučiti taj servis
b) sama koristiti njihove usluge jednog dana.
Ma da ima reklamnu svrhu, naravno da ima!
Ali, bar zasad, mi se ne čini ni prevarantski niti beskrupoloznim.
Meni se nešto od ponuđenog stvarno čini OK - recimo, te ulaznice za ZOO, čišćenje sam isto kupila... Nudilo se svojedobno i trajno uklanjanje dlačica u bikini-zoni, 700 umjesto 2500 kn, tu sam nažalost zakasnila. Čekam sljedeću tranšu.U tom moru ponuda nastojim potrošiti na ono što mi je ionako bilo u planu u dogledno vrijeme, pa još ako je (osjetno) povoljnije... čovjeka veseli.
![]()
naravno da je svrha marketing, vjerujem i da su nekim stvarima u startu uvečane cijene, ali ako nađeš nešto za sebe što ti odgovara, zašto ne?
naravno da se dulje čeka nakon što se proda hrpa kupona, ali neću ni kupiti ono što ne mogu pričekati
zasad smo kupili kupon za pizze u Baschieri (50 kn umjesto 100kn), ulaznice za ZOO i šišanje (zapravo pranje kose+šišanje+frizura) za 40kn
čekam popust na Trešnju ili Malu scenu ili Dubravu za predstave do 3 godine, e to bi im bila ponuda![]()
Isplati se ako kupuješ ono što i inače kupuješ. Ako kupuješ samo zato jer je jeftino, onda naravno da je navlakuša.
Ja sam uzela 8 ulaznica za Cinestar po 12 kn, 2 ulaznice za ZOO i karnet ulaznica za klizalište (60 kn umjesto 120).
Meni se itekako isplatilo.
bome je i meni super: taman kad sam morala u božićni šoping, Aquarius na kolektivi imao 59% popusta.
pa sam za 100 kuna dobila 4 CD-a koja bih inače platila barem duplo.
i kupili smo spavanje u Snježnoj kraljici - dušu dalo za fini izlet s društvom.
kad već u vikendicu svi ne stanemo.
ako je čovjek inače lake ruke na novčaniku/kartici, onda nije za njega ni hodanje po dućanu, ali ako se može kontrolirati, genijalna stvar.
Koliko vidim "grupni shopping" funkcionira samo u Zagrebu.
Blago vam se............
Kupujem samo ono čemu vidim svrhu unutar mjesec-dva.
Dobro da su uveli ove prikaze svih sajtova odjednom, jer se bolje percepira da ono što ne trebaš uskoro nije oglavu kupiti, bit će toga sigurno još.
Ako je na nešto navala a meni baš napeto, rezerviram dok ponuda još traje, da ne naganjam termin poslije.
Istina da je najisplativije kupovati ono što i inače kupuješ, ali ono što se nudi na ovaj način baš i ne spada u tu kategoriju (restorani, masaže, vikend-putovanja...).
Rekla bih da je ovo dobra prilika da mi dostupno postane nešto što inače nije.
Npr, za cijenu depilacije dobijem još i masažu.
Ili pak ovo, baš se veselim:
http://hr.kolektiva.net/zagreb/519/6...-foto-bubamari
Potpisujem!
Bude npr. povoljno ulaznice za kino, ili pranje auta, ono što bi inače čovjek kupio.
Ja pratim, al ne reagiram na svaku. Samo na ono što se uklapa u budget.
I super mi je to!
Npr. mužu za posao povoljne pizze i tako - ionako tu i tamo ode pojest, pa nek onda i počasti kolegu - za iste pare...
I ja već neko vrijeme pratim stranice, i ne nasjedam na sve.
Samo za info o čekanju: naime, kupila sam onaj famozni paket za 1400 kn za anticelulitne tretmane, odmah sam došla na red. i super mi je to.Dosta masaža i tretmana sam poklonila za rođendane prijateljicama.Meni je to super, jer se znam kontrolirat.
Zadnja za koju sam ja čula
www.trebamto.hr
dosad kupila samo ulaznice za ZOO
Posljednje uređivanje od (maša) : 20.02.2011. at 21:43
I ja se navukla i, kao što netko već reče, kupim uglavnom ono što bih ionako kupila ili mi sigurno treba, a baš je na popustu
Nisam dosad čekala uopće, nigdje![]()
meni su super te stranice, pogledam ih ujutro svaki dan u slucaju da nude nesto sto bi inace uzela..ne dodjem u napast kupovati gluposti..
kupila sam dosad: servis za ciscenje kauca koji sam inace namjeravala uzeti i mrak su napravili i bon za technomarket za sjeckalicu koja mi je riknula i kupila bi je i inace...samo treba ne nasjedati na gluposti i uzimati ono sto ti je potrebno..mozda na proljece uzmem i neku limfnu drenazu ako bude u ponudi ali to tek kad i ako skinem kile)
Ja sam radila za Kolektivu, oni su u Hrvatskoj i pokrenuli sve ovo, i mogu reći da cijene nisu u startu uvećavane. To se ne smije raditi.
Zamislite situaciju da ste redovan klijent nekoga kod koga se sad daje popust i onda vidite uslugu koju i inače koristite po cijeni gotovo istoj kao i prije, a kao popust je. Kakva bi to bila reklama, a bome i ugled i jednih i drugih?
Ovo je fantastičan način da mi kao krajnji kupci dobijemo ono što i inače koristimo( a i ono što bi koristili a uvijek nam je skupo pa na kraju si ne priuštimo) puno povoljnije. Firma kod koje uzimamo uslugu s popustom se reklamira, dobije veći broj potencijalnih potrošača, i ima u konačnici veću zaradu. Svi profitiramo.
A ako vam se čini da bi na nešto čekali dugo vremena, ne bojte se, jer u većini slučajeva se uzme dodatni radnik da se sve stigne obaviti. Ovo je povratna informacija od pružatelja usluga. Jer svima je u interesu da se zadovolji kupac.![]()
i ja sam kupila par stvari...
foto albume u tisku (kupila tri, svaki za 39 kn - napravila božićne poklone za muževe roditelje, svoje i za nas... i još dobili za svaki još jedan gratis!!)
snježna kraljica - to se spremam iskoristiti (trebala sa curama, ali morat ću ranije)
neki kozmetički tretman za 200 kn koji se spremam iskoristiti pred ljeto
i power jogu za 246 kn plaćena 3 mjeseca i super mi je !!!
uglavnom, kupila sam sve što mi je ok!
uglavnom pratim kolektivu i ponudu dana
i ja već dugo pratim te grupne kupovine, ali sam kupila samo tri stvari (istina ograničena sam na plaćanje internet bankarstvom pa mi to malo sreže ponudu)
Uzela sam depilaciju, izradu foto knjige i ulaznice za ZOO, dakle ništa van uobičajenog načina trošenja
evo jedne dobre kupovine
http://www.uhvatival.hr/ponuda/159/o...ka%2Bakademija
Zanima me da li je netko imao negativnih iskustava sa Kolektivom? Do sada sam kupila 5-6 kupona za razno razne usluge i između ostalog i kupon za -50% u TortaGO. Kupon je plaćen 110 kuna za tortu u vrijednosti 220 KN (24 cm u promjeru, što je standardni kalup za torte). Uzeli smo tortu kao rođendansku za mališu, neku sa 2 vrste čokolade i sirom. MM otišao po tortu, dobio ju zapakiranu u kartonskoj neprozirnoj kutiji, tako da nije mogao reagirati. Kad smo doma otvorili kutiju nismo mogli doći k sebi, to je bila najjadnija i najmanja torta koju smo u životu vidjeli. U promjeru nije bila 24 cm, a visoka je bila 2 cm, teška možda 700-800g, a to je njihova najveća torta :shocked:. Zamislite npr. četiri palačinke složene jedna na drugu i gore glazura, te debljine je bila torta. Sva sreća, pa smo uzeli još jednu tortu u "Ema" slastičarni, inače bi se dobrano osramotili. Usporedbe radi torta iz Eme (koja nije baš bilo kakva slastičarnica) plaćena je samo 30 KN više od ove iz TortaGO, ali je bila troduplo teža i veća.
E sada... pisala sam mail kolektivi, ne da tražim povrat novaca jer ni ne očekujem, već da im skrenem pažnju na nekorektnost njihovog partnera. Mislim da je kupac namjerno uskraćen za informaciju o veličini torte, a i kutija u kojoj dobijete tortu je neprozirna i ne moguće je da tortu vidite i reagirate na licu mjesta. Nisu mi baš dali nekakvo objašnjenje, već me na lijep način otkantali.
I sad se ja pitam... isplati li se uopće kupovati na tim grupnim ponudama, ili -50% popusta znači samo kupovanje 50 % slabije usluge??
Pa, ne, ne mislim da je to kupovanje 50% slabije usluge, ali jest kupovanje mačka u vreći ako ne znaš što kupuješ.
Tj. očito su torte iz te Torte GO takve, koliko god ih platila.
Ako kupiš nešto što si već isprobala ili što znaš kakvo je onda ne kupuješ slabiju uslugu.
Ja sam recimo preko Kolektive kupila kupone za knjige u Mozaik knjiga web knjižari, a prvo sam provjerila ima li knjige koju sam namjeravala kupiti. No, kad sam ju naručila ispalo je d aju ipak više nemaju (iako su je imali u web shopu). Tako da - ipak te kupovine predstavljaju NEKAKAV rizik u nekim slučajevima.
Btw. od koje su to cijene torte u Emi skuplje samo 30 kuna, pune ili sa popustom?
Jer ja sam zadnji put au Emi platila tortu 180 kuna, pa ne znam jesu li poskupili ili pojeftinili.
Mislim da će i u ovom načinu trgovanja biti negativnih iskustava ali se uzdam u to da je ponuđaču to definitivno antireklama ako napravi kiks.
I da uzela sam kupon za frizerski salon pa valjda neće završiti neslavno kao Emirina torta.
Kupila sam masažu čokoladom, jedva čekam......................volim ju i jesti i piti, a sada ćemo vidjeti kakva je usluga masiranja, 90 min, za 72 kn.
Ja sam kupila jedno ciscenje stana i zadovoljna sam. Isto je bilo prodano nekoliko stotina kupona. Nazvala sam i dogovorila termin bez problema, dosla sam na red odmah - ponudili su doci odmah drugi dan, no to meni nije odgovaralo (nisam ocekivala da se moze tako brzo na red), pa sam uzela termin za 7 dana. Dosla mi je jedna mlada cura, sve je fino ocistila kako sam rekla, speglala, nemam primjedbi. Uzeti cu ponovno kad naletim na takvu ponudu.