Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: grupne kupovine

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lady Grey prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam kupila kupon za tortu u TorteGO, još nismo isprobali ali uopće mi nije drago pročitati ovakvo ružno iskustvo, tim više što je torta planirana kao poklon za jedan važan rođendan.
    Uzmi dvije

Ovako, zaboravila sam napisati da je torta stvarno bila fina, ali ono što mene zanima je to da li su njihove torte standardno tako male ili su pri kupovini na popustu štedjeli na materijalu ( posjedovanje kolektiva kupona se moralo posebno naglasiti). Da me se krivo ne shvati, nisam neka škrtica i nije mi žao platit dobro ali za to očekujem i kvalitetu. Jer ako tolika torta kod njih u punoj cijeni zaista košta 220 KN onda je to bezobrazno.
    Torta iz Eme je bila 30 cm u promjeru, 25 slastičarskih šnita, tamna čokolada+krema od čokolade i slatkog vrhnja+naranče i koštala je 250 KN (što je samo 30 kn više od ove iz TortaGO).

I ja sam kupila kupon za čišćenje u servisu, ali ga nisam još iskoristila, sad me strah kakvu ću uslugu dobiti...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, ne, ne mislim da je to kupovanje 50% slabije usluge, ali jest kupovanje mačka u vreći ako ne znaš što kupuješ.
    Tj. očito su torte iz te Torte GO takve, koliko god ih platila.
    Ako kupiš nešto što si već isprobala ili što znaš kakvo je onda ne kupuješ slabiju uslugu.
    Ja sam recimo preko Kolektive kupila kupone za knjige u Mozaik knjiga web knjižari, a prvo sam provjerila ima li knjige koju sam namjeravala kupiti. No, kad sam ju naručila ispalo je d aju ipak više nemaju (iako su je imali u web shopu). Tako da - ipak te kupovine predstavljaju NEKAKAV rizik u nekim slučajevima.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mislim da će i u ovom načinu trgovanja biti negativnih iskustava ali se uzdam u to da je ponuđaču to definitivno antireklama ako napravi kiks.
    I da uzela sam kupon za frizerski salon pa valjda neće završiti neslavno kao Emirina torta.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Berlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da će i u ovom načinu trgovanja biti negativnih iskustava ali se uzdam u to da je ponuđaču to definitivno antireklama ako napravi kiks.
    I da uzela sam kupon za frizerski salon pa valjda neće završiti neslavno kao Emirina torta.
    i ja sam kupila kupon za frizerske usluge i iskreno se nadam da neće bit debakl :D

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kupila sam masažu čokoladom, jedva čekam......................volim ju i jesti i piti, a sada ćemo vidjeti kakva je usluga masiranja, 90 min, za 72 kn.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

jesi li gledala na stranicama tog torta go? ja sam ih upravo zguglala i tamo ti točno za svaku tortu piše mogući promjer i odgovarajuća cijena.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa da, promjer jeste nategnutih 24 cm (ja izmjerila 22.5) ali je torta jako tanka (2.5 cm) i lagana. A težina i debljina torte nigdje ne piše, što po meni nije ok. Torte i TO imaju relativno mali normativ, torte su im tanke, ali ova je duplo tanja i od tih iz torte&to.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

offtopic, nadam se da je to neka veća torta iz Eme jer smo mi plaćali 180 kuna, nisu valjda toliko poskupili.
    "naše" torte su bile onako normalne veličine, ja imam puno gostiju na rođendanu, pa i sama napravim jednu tortu, ali ova iz Eme bi bila dovoljna za sve, zadnji put ami je ostalo točno pola te tore i pola moje.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

offtopic: ovo je veća torta, 25 šnita, ona standardna je 16 šnita i košta 180 kn, i još je prigodno dekorirana sa jestivom pokrivkom i motivima za dječji rođendan

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ivarice, provjeri na stranicama banke čijom si karticom platila te ulaznice kome je išla uplata; alternativa ti je pogledati u stare mailove, ako se sjećaš kad je to cca. bilo, tko je to imao u ponudi. Ako ti i nemaš stare mailove, možda netko ovdje ima...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

to je bio KupiMe i mnogi su se žalili da nisu dobili kupon na mail; ja sam ga odmah dobila.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    to je bio KupiMe i mnogi su se žalili da nisu dobili kupon na mail; ja sam ga odmah dobila.
    sto su odgovorili?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemam pojma, tu su se po forumu cure žalile da im nije stigao kupon, ne znam što je bilo i kako su riješile.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

oodlično, ja dosad nisam pratila ali mislim da je vrijeme..

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Za ZOO - meni je kupon stigao na mail isti dan kad je kupljen, dakle 11.2., u 15.41

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni nije bio stigao kupon, poslali su mi ga nakon par dana, rekli su u da ili vraćaju novce ili ponovno šalju kupon (valjda neki puta nestane kupona pa ne mogu poslati)
    sve pet, nemam pritužbi na kupiME

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja kupon za zoloski isprintala s njihove stranice-bio je tamo u "moj i kuponi", inace-isto mi nije na mail dosao.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Upravo sam s kolegama na poslu podijelila svoje iskustvo iz TorteGo. Ja sam zadovoljna.
    Nisam uzela centimetar da bi izmjerila tortu, ali vjerojatno se sve peku u istom kalupu od 24 cm.
    Bila je normalne visine, nekih 8 cm, nevjerojatno fina. Ona s oreo keksima.
    Kad budete naručivale - nju mogu preporučiti. Izgleda lijepo s urednom čokoladnom glazurom, nije ukrašena, jako je fina, solidne veličine.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam s kolegama na poslu podijelila svoje iskustvo iz TorteGo. Ja sam zadovoljna.
    Nisam uzela centimetar da bi izmjerila tortu, ali vjerojatno se sve peku u istom kalupu od 24 cm.
    Bila je normalne visine, nekih 8 cm, nevjerojatno fina. Ona s oreo keksima.
    Kad budete naručivale - nju mogu preporučiti. Izgleda lijepo s urednom čokoladnom glazurom, nije ukrašena, jako je fina, solidne veličine.
    ajde dobro si prošla, ja sam uzela ZEBRAgo i bila je visoka 2.5 cm, da je bila i 5 cm ja se ne bih žalila, a kamo li 8...

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Čuj, a da ih nazoveš i pitaš kakav im je to standard? Koliko vidim na njihovom webu - nema ekstremno niskih torti. Sve mi izgledaju 5-8 cm.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovi su novi pa je ponuda stvarno dobra:
    http://www.tidamtidam.hr/index.php

ćevapi za 1 kn

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Deaedi, koja firma ti je bila za ciscenje?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

trebam to: ulaznica za Komadić u Kazalištu lutaka za 12,5kn

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

preko grupne kupovine:
    3 platnene pelene zza 120kn
    http://www.tidamtidam.hr/index.php