Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: alergija na nikal sulfat,kobalt klorid i neomycin sulfat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj kiflica prvotno napisa Vidi poruku
    mujica sad si me uplašila,pa Lucija je primila priorix i nije imala nikakvu reakciju,rečeno nam je da ljekovi tobreks i slični za oči sadrže,ali cjepiva nitko nije spominjao???????
    Morat ću sve dobro provjeriti,hvala u svakom slučaju!
    Sreća da je dobro prošlo. Neomicin se u cjepivima nalazi u vrlo malim količinama, pa rijetko nastaju ozbiljne alergijske reakcije uzrokovane sadržajem neomicina.

Ipak, sad kad znaš da je alergična na neomicin, nema druge nego izbjegavati nadalje cjepiva koja ga sadrže.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Samo da se pohvalimo,a pritom kucam u drvo naše rukice su super
    otkad je stigao nalaz i nikal i ostale zločeste alergene izbjegavamo u širokom luku,napokon uspjevamo prespavati noć bez češkanja,bolova i dosadnih kortikosteroida,čak i Lucija kaže oduševljeno mama ništa me ne peče i ne svrbi.Odlučila sam joj i ne kuhati u niklovanom posuđu(lječnik kaže da nema potrebe)ali kad vidim ovakav napredak ništa mi nije uzalud.
    Nadam se da je njenim mukama kraj jadnica je stalno bila pod nekom terapijom i više je gladovala nego jela jer smo stalno mislili da je hrana u pitanju,pa smo stalno morali nešti izbacivati kravlje mlijeko,gluten,kikiriki,jaja,ribu.....Obratila sam se i na imunološki i čekam popis svega što trebamo izbjegavati,ma šta reči prava sam štreberica!
    Za kraj još jednom kucam u drvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •