Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Jaje na oko

  1. #1
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno Jaje na oko

    kad sam počela učiti kuhati, rekli su mi da je svaki početak težak, počinje se s kavom i jajetom
    jesam malo napredovala od tih osnovnih stvari, i ne mogu reć da mi se ne zalomi nekad da i dobro nešto skuham
    ali zapravo te osnove mi baš i nisu savršene

    za kavu imao temu

    može jedna i za jaje?

    (ak mogu apri i ana.m imat svoje teme, hoću i ja jednu)

    sad ozbiljno kako pečete jaje na oko?
    kako ga ispeći da bjelanjak bude čvrst, a žutanjak mekan, da se može kruh fino tunkati u njega?

    meni to rijetko kada uspije

    uglavnom ako mi je bjelanjak dobro pečen onda i žutanjak skoro cijeli bude čvrst, kao kod tvrdo kuhanog jajeta
    ako mi je žutanjak mekan, onda mi, uglavnom barem mali dio bjelanjka ostane ljigav

    uglavnom mi nikad ne uspije pa radim kajganu

    kako pečete jaje na oko?

  2. #2

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    karlovac
    Postovi
    1,756

    Početno

    Bacim na vruće ulje, brzo okrenem, a potom za vrijeme pečenja malo vilicom izbodem bjelanjak da se raširi po tavi i jače zapeče.

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,384

    Početno

    nemam pojma kako rasčlaniti i opisati korake u pečenju jaja na oko,

    ali mislim da mi definitivno moramo razmjeniti jaja
    - meni redovito ispadne takvo kakvo ti voliš
    a ja preferiram čvrst i bjelanjak i žumanjak (ok znam treba ga duže polijevati s uljem/masnoćom da se stvrdne)

  4. #4
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    bjelanjak treba imekan i bijel, zumanjak okrugli, vodenasti i bez sline
    taman tako kako i ti volis

    bacim ga na vrelu tavu, smanjim temperaturu, a uz rub zumanjka probusim rupice da bi se slina kliznula dolje i stvrdnula se

  5. #5
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    nu nje, topik otvara :D

    kada se masnoća srednje jako ugrije, lupneš jaje na nju
    i
    velika kuhinjska žlica je tu glavno i jedino pomagalo
    brzim pokretima žlice grabiš masnoću i zalijevaš samo bjelanjak dok ga ne ispečeš do mjere koje želiš
    nakon toga svega par puta (ili koliko hoćeš da bude čvrsto) preliješ i preko žumanjka i ćao.

  6. #6
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    ako ne koristis masnocu, probaj na moj nacin

  7. #7

    Datum pristupanja
    Dec 2009
    Postovi
    39

    Početno

    Meni uvijek uspije,osim ako kojim slucajem mi se razlije zutanjak.Zagrijes jako ,jako ulje(mislim da je u tome sva mudrost) jaje prvo razbij u šalicu manje će ti spricati.Možeš uzeti jusnu zlicu pa zalijevati uljem preko jajeta ili meni draza varijanta preokrenuti na drugu stranu da se zapece.Kod ove prve se može desiti da i bjelanjak ostane malo sirov a to bas ne volim.I tko voli,koristi-peći na svinjskoj masti.

  8. #8
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    ja mislim da je vruća tava ključ uspjeha
    ja stavim kap/dvije maslinovog ulja, dobo zagrijem tavu i bacim jaje
    bijelanjak malo povućem sa strane, da se raširi. za čas je gotovo. bijelanjak bijel a žumanjak mekan

    doduše, to jedem valjda jednom godišnje ili rijeđe pa ne mogu reći da imam puuuuuno iskustva u pripremi

    u biti, radim ko ivarica ali s malo ulja

  9. #9
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

    kada se masnoća srednje jako ugrije, lupneš jaje na nju
    i
    velika kuhinjska žlica je tu glavno i jedino pomagalo
    brzim pokretima žlice grabiš masnoću i zalijevaš samo bjelanjak dok ga ne ispečeš do mjere koje želiš
    nakon toga svega par puta (ili koliko hoćeš da bude čvrsto) preliješ i preko žumanjka i ćao.
    Tocno tako! Godinama sam to usavrsavala jer mrzim onu slinu a obozaaavam umakat kruh u zutanjak. Ustvari bjelanjak pojedem na silu, da se ne baci

  10. #10
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,851

    Početno

    Zalijevanje masnoćom je rješenje; ja doduše ne volim mekani žutanjak pa sam uvijek preokretala jaje.
    (dok sam pekla jaja na oko, nisam sigurno 20 godina)

  11. #11
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,080

    Početno

    Što je ovo danas...jajčani dan u nekoj novoj dijeti?

  12. #12
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    čitam vaše recepte i čudim se koliko ulja stavljate?

    mislim, nije to nikakva kritika, samo nisam nikad vidla da netko koristi toliko ulja za ispeć jaje. ali sad mi je jasnije zašto je moja cimerica uvijek govorila da će za npr. ručak spremiti prženo jaje

  13. #13
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,080

    Početno

    Meni je jaje najbolje kad se na malo masl.ulja prvo baci nasjeckanog češnjaka na par sekundi, pa onda jaje, i tek ga malo vilicom probrljaviti po tavi, dakle ni na oko ni kajgana.

  14. #14
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,851

    Početno

    Ja sada sebi jaje pečem na teflon tavi koju eventualno premažem uljem pomoću papira, i to omlet a ne na oko, pečenje jaja na oko mi je uspomena iz djetinjstva i to se radilo na svinjskoj masti.

  15. #15
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    čitam vaše recepte i čudim se koliko ulja stavljate?

    mislim, nije to nikakva kritika, samo nisam nikad vidla da netko koristi toliko ulja za ispeć jaje. ali sad mi je jasnije zašto je moja cimerica uvijek govorila da će za npr. ručak spremiti prženo jaje
    Vidiš, a meni jaje na oko mora plivati u masnoći i to mi je najbolja domaća svinjska mast.

    Mast mora biti jaaako vruća, tak da su rubovi bjelanjka reš pečeni. Izlijem jaje u mast, nakon minute ga pažljivo okrenem i za 20 sekundi izvadim. Bjelanjak nije sluzav, a žutanjak meeekan.

    Ovo okretanje sam usavršila nedavno, prije sam i ja poljevala masnoćom, ali znalo je ispasti nesavršeno jaje.

  16. #16
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Nisam pročitala sve postove, ali evo kako ja pečem jaja na oko!

    S obzirom da volim baš ovako opisana...
    Stavim na maaaalo ulja. Malo ih posolim, u zadnje vrijeme začinskom solju! I poklopim! I poklopac odižem svako malo i brišem onu vodu kaj se zapari, da mi jaje ispadne fino pečeno...
    I bude odlično. Bjelanjka pečen taman, žutanjak se može fino onako kruhekom trackati, a na žutanjku nema one slinave opne, engo je sve fino lagano pečeno.

    Kažu da je jaja na oko najbolje raditi na masti! I to je stvrano istina.
    Inale, pto se količine uja, asti tiče...Ja ni anle ne korsitim puno, tako ni za jaja ne koristim puno.
    Prije kada nisam imala AMC, jaja sam pekla u običnoj tavici. A ono što tada moraš raditi da bi dobio ovako željeno pečeno jaje je da uzmeš žličicu i zaljevaš jaja s masti na kojoj se peče jaje! Isto prefino!

  17. #17

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    nl
    Postovi
    3,369

    Početno

    hitim jaje na vrelu tavu i poklopim i smanjim plin na najslabije

  18. #18
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Najbolje peceno jaje je nepostojece peceno jaje.

    Inace, tava mora biti vruca. A i bolji je zumanjak koji nikamo ne curi. No opet, najbolje je nikakvo jaje.

  19. #19
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    ja bih ti rado otkrila recept, ali mi moraš reći želiš li onaj za jaja vulgaris, ili obogaćena picekom?

  20. #20
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Lokacija
    A6
    Postovi
    6,641

    Početno

    Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Kažu da je jaja na oko najbolje raditi na masti! I to je stvrano istina.
    ako voliš okus pečenog na masti da
    ako ti se na taj miris diže želudac, onda ne

  21. #21
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    daj magriz recept za oba
    baš me zanima kako pečeš jaje s proteinskim dodatkom?

    ne kužim ako se jaje okrene kako žutanjak ostane tekuć?
    pa što se onda ne zapeče, berem površina žutanjka?
    i meni mama kaže da zaljevam masnoćom
    ali onda isto zapečem žutanjak
    (a nisam se sjetila zaljevati samo bjelanjak)

    volim baš onako opisano, bjelanjak pečen, sa smeđom koricom na rubovima i dnu
    a žutanjak mekan

    to rijetko jedemo, ali kad radimo blitvu s palentom i jajem na oko hoću da mi žutanjak bude savršen

    i da, ne smrdi mi svinjska mast :prase debelo:

  22. #22
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Kakva sad blitva s palentom.
    A onda jos i jaje.

    Jaje na oko ide sa spinatom. I hrenovkom. I pire krumpirom.


    ....u vrticu, tamo negdje ranih osamdesetih.

  23. #23
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    vjesticica[at!]gmail.com
    Postovi
    3,005

    Početno

    Jako jako jako zagrijana tava debelog dna (suva), dodaš svinjsku mast (na ulju nikad ne ispadne tako dobro), čekaš da se jako jako ugrije (počne da se puši), izliješ jaja koja si prethodno razbila u šolju, makneš sa vatre, tu i tamo zaliješ bjelanjak ako ima potrebe (obično nema)
    Gotovo!
    Tako se peku jaja na oko koja možeš umakati, a okolo imaju "čipkicu" od reš pečenog bjelaceta

  24. #24
    katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    Lokacija
    Postovi
    610

    Početno

    Ja baš ne volim jaja na oko, al zato mm ih voli, isto tako sa mekanim žutanjkom tako da ih njemu pripremam. a što se tiče mene ja ti volim samo bjelanjak pa ih znam samo istresti u tavu i tako zapeći.
    a volimo i onu kombinaciju jaja sa domaćem špekom... odlično!

  25. #25
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    32,948

    Početno

    Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    Jako jako jako zagrijana tava debelog dna (suva), dodaš svinjsku mast (na ulju nikad ne ispadne tako dobro), čekaš da se jako jako ugrije (počne da se puši), izliješ jaja koja si prethodno razbila u šolju, makneš sa vatre, tu i tamo zaliješ bjelanjak ako ima potrebe (obično nema)
    Gotovo!
    Tako se peku jaja na oko koja možeš umakati, a okolo imaju "čipkicu" od reš pečenog bjelaceta
    Kad sam pržila, radila sam ovako.

    Sad smo to izbacili iz prehrane (i mast i jaja na ovaj način) pa već duuuugo nismo...

    Inače, meni je wok bio zakon za to jer ima mali promjer dna, pa ako pržiš 1-2 jaja treba vrlo malo masnoće.

  26. #26
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Imam običnu malu emajliranu tavicu u kojoj dobro zagrijem masnocu (najvise volim maslo, ne maslac nego ghee, ako nemam onda maslinovo ulje), maknem s vatre, ubacim jaja i vratim na vatru koju smanjim. Onda skinem slinicu i poklopim na kratko. Bude taman za umakanje.
    Al ja ipak vise volim kajganu.

  27. #27
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Zaboravila sam da kod mene nema ni blizu masnoce za preljevanje bjelanjka.

  28. #28
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    Ne preljevam jaja, volim sunny side up.
    Prigam ih na maslinovom ulju koje zagrijem na jako pa smanjim vatru na najslabije. Lupnem jaje, ali pustim prvo bjelanjak da padne (ono klasično odvajanje bjelanka od žumanjka) i kad očistim žumanjak od bjelanka lagano spustim žumanjak na bjelanjak i tako sa svim jajima. Pustim da se bjelanjci sprigaju, malo ih pantarulom raširim, jer sam ALERGIČNA na slinu. kad je bjelanjak sprigan da baca na žučkasto-smeđe na krajevima, maknem sa vatre, posolim, i izvadim sa špatulom na pjat (ili mm-u na tost), i to je to. Savrešno spečeno jaje bez imalo sline i super sočnim žumanjcem.

  29. #29
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,862

    Početno

    Nakon godina i godina korištenja ulja, ove jeseni smo se opet vratili na svinjsku mast, i stvarno, jaja su onakva kakva već dugo nisu bila

    Volim meke žumanjke, ma čak mi ne smeta ni onaj neispečeni dio bjelanjka, samo ga maknem na stranu i točam kruh

  30. #30
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, a meni jaje na oko mora plivati u masnoći i to mi je najbolja domaća svinjska mast.

    Mast mora biti jaaako vruća, tak da su rubovi bjelanjka reš pečeni. Izlijem jaje u mast, nakon minute ga pažljivo okrenem i za 20 sekundi izvadim. Bjelanjak nije sluzav, a žutanjak meeekan.

    Ovo okretanje sam usavršila nedavno, prije sam i ja poljevala masnoćom, ali znalo je ispasti nesavršeno jaje.
    Moram samu sebe ispraviti (brojala danas): za 5-7 sekundi.


    Kad smo već kod jaja, meni je teže napraviti kuhana jaja tako da je bjelanjak tvrd, a cijeli žumanjak mekan. Tu mi vrijeme ovisi o broju jaja, veličini, vrenju vode... Nekad je dobro za 3.5 min, a nekad nisu ni 4 min dovoljne.

  31. #31
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Ni ja ne znam skuhati jaje na "mekano". Imala sam period strasne zelje za tako kuhanim jajetom, od 10-tak proba uspjela sam samo jednom. Ili je premekan bjelanjak, dakle ocito nekuhan ili se zutanjak stvrdne i ne mogu umakat.

  32. #32
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ni ja ne znam skuhati jaje na "mekano". Imala sam period strasne zelje za tako kuhanim jajetom, od 10-tak proba uspjela sam samo jednom. Ili je premekan bjelanjak, dakle ocito nekuhan ili se zutanjak stvrdne i ne mogu umakat.
    Mi smo manijaci za jajima umeko. Ovako, uzmeš tečicu u koju taman stane jaja koliko želiš kuhati, ali ne jedno ispod drugog, nego jedno pored drugog. Uliješ vode točno do 3-4 mm ispod vrha jajeta, dakle jaja vire van vode i lagano posoliš vodu da ti ljuske ne puknu. Kad prokuha izmoliš Očenaš (ali fakat cijeli) moj tata ateist broji do 12 - neće iz principa da moli očenaš, i onda izvadiš. Na brzinu lupneš jedno jaje, i vidiš jeli sve super kuhano, ako je, brzo ostatak jaja pod hladnu vodu, ako nije, ostaviš ostatak jaja još malo u vodi da se skuhaju. I to je to, nakon 2-3 puta bi trebala naučit. Važno je da imaš na umu veličinu jaja, sad imaš ove M,L,Xl serije jaja, pa za veća jaja treba duže kuhanje.

    Ali meko kuhana jaja su definitivno najkompliciranija za napravit dobro.

  33. #33
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Kad prokuha izmoliš Očenaš (ali fakat cijeli)

    to su tzv. pobožna jaja

  34. #34
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Dalmacija
    Postovi
    5,498

    Početno

    rijetko kad jedem jaja, a kad ih frigam, frigam ih na malo maslaca. za razliku od vas, ja volim da mi i žumanjac bude pečeniji, pa ga probijem da se razlije okolo, a slinicu rastram okolo, tako da je u konačnici nema.

  35. #35
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Dalmacija
    Postovi
    5,498

    Početno

    kad smo kod jaja - jel itko ikad poširao jaja i kako se to radi?

  36. #36
    jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    452

    Početno

    [QUOTE=ana.m;1812369]S obzirom da volim baš ovako opisana...
    Stavim na maaaalo ulja. Malo ih posolim, u zadnje vrijeme začinskom solju! I poklopim! I poklopac odižem svako malo i brišem onu vodu kaj se zapari, da mi jaje ispadne fino pečeno...
    I bude odlično. Bjelanjka pečen taman, žutanjak se može fino onako kruhekom trackati, a na žutanjku nema one slinave opne, engo je sve fino lagano pečeno.

    Kažu da je jaja na oko najbolje raditi na masti! I to je stvrano istina.
    QUOTE]

    Ja ih radim isto ovako.
    A poširana, jaje u šalicu, pa u kipuću slanu vodu. Kratko, ni minutu, pa van i jedno po jedno.

  37. #37
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

    to su tzv. pobožna jaja


    A poširana u slanu kipuću, može iz šalice a može i direktno, ja ih kuham negdje minut ipo-dvije na srednjoj vatri. Izvadiš, popapriš i još zeru posoliš i to je to.

  38. #38
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Poširana u juhu od paradajza!

  39. #39
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Poširana u juhu od paradajza!
    zezaš ili?

  40. #40
    MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    Beograd
    Postovi
    710

    Početno

    meka jaja...pih, kakvo je to uzbuđenje?
    ja volEm da je sve tvrdo, i jaja i ...kobaja

  41. #41
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Ne zezam. Meni je to jako fino.

  42. #42
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne zezam. Meni je to jako fino.
    I skuhaš klasičnu juhu od pomadora i onda ubaciš jaje da se skuha? Kako se to jede? Možda bi mm volio jer obožava i pome i jaja.
    Marika

  43. #43
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    upravo tako kako si napisala. samo za prvi put odvoji malo juhe pa ukuhaj jaje za slucaj da ti se ne svidi. kad pojedes juhu iz tanjura, ostane ti jaje. ili mozes sve skupa.

  44. #44
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Roza, vrati se na topic o juhi od rajčice.
    Propuštaš najzanimljivije teme!

  45. #45
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ako voliš okus pečenog na masti da
    ako ti se na taj miris diže želudac, onda ne
    Ja osobno ne volim, ali i se ne diže ni želudac od toga. Meni su recimo jaaaaako fina jaja na maslnovom ulju.

  46. #46
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja jaja pečem na suhoj tavi.
    i naravno da nisu ni izbliza ukusna kao kad mi strina ispeče u dubokoj svinjskoj masti, pa kad ih zalijeva.
    a jaja nisu razlivena, nego sva trbušasta, valjda cijelo jaje u poveću žlicu stane.
    i kad ih ispeče po 20 u jednoj tavi...

    mljac!

    a koliko jaja možete pojesti?

  47. #47
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    3 u kajgani, 1 na oko, 1 poširano.

  48. #48
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Postovi
    5,601

    Početno

    2-3 u kajgani, 2 na oko, 2 u meko.

    Moram provat ovo sa juhom od pomadora! Sutra je pravim za objed definitivno. Odo sad povirit temu o juhi, taman muški rod spava - sloboda

  49. #49
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Dalmacija
    Postovi
    5,498

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Poširana u juhu od paradajza!
    lagana digresija (ali samo lagana jer opet ima jaja) - meni su u juhi od poma najdraže cincarele - užbaćeno jaje sa brašnom pa prokuhano u juhi....mljac

  50. #50
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Kad prokuha izmoliš Očenaš (ali fakat cijeli) .


    poširana nisam nikad jela
    koja je njihova posebnost?
    ili prednost nad običnim kuhanim jajetom?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •