Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: žestoko vježbanje i dojenje 1g.djeteta

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno žestoko vježbanje i dojenje 1g.djeteta

Spremam se opet na fitness, aerobic i sve ostalo što ide u paketu.... kako kod mene ne pali umjerenost, već se ili usmjerim na nešto ili to uopće ne radim, naravno da neću biti umjerena (osim ako baš moram, zato i razgovaramo upravo) tj. vježbat ću preko svojih granica, svakodnevno ili 4x tjedno i to vježbe od kojih ću prvih tjedan dana biti ukočena od bolova u mišićima (mliječna kiselina i dojenje?). To sve govorim iz prošlog iskustva, pa vjerujem da neće biti ni sada nešto drugačije.

Da li je to ok? Moje dijete još uvijek ne jede ozbiljno drugu hranu (ima dana kad super papa, ali to još nije defaultno stanje) već mu je većina hrane moje mlijeko.

Smijem li učvrstiti svoje tjelešce (na svoj gore-opisan način) i nositi ljetne haljinice?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jel mozes malo manje agresivno... :? malo puno manje

da ponovno prvo uspostavis njezni 'kontakt' sa svojim tijelom pa onda lakse cujes sto i kako dalje...
    ne samo zbog mlijeka nego i zbog sebe...
    takav odnos prema tijelu i vjezbanju, pogotovo nakon duge pauze :/ , lako dovede do ozlijede...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a tvoje tijelo, anita, je stvarno predivno i nema razloga da budes prema njemu tako stroga

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mislim da možeš vježbati i malo žešće (pa moja je baba čitav dan polje kopala i dojila )
    no mislim da ne smiješ piti andol protiv upale mišića

nemoj jako skakat da ne napraviš milk-shake

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja ti imam bebu od 4mj i igram squash, nisam primjetila da joj smeta.
    samo sam pocela polako da nemam neku jaku upalu misica, a sad sve 5!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj belurka prvotno napisa
    ja ti imam bebu od 4mj i igram squash, nisam primjetila da joj smeta.
    samo sam pocela polako da nemam neku jaku upalu misica, a sad sve 5!
    Belruka di igraš squash, vidim da si mi u bližoj okolici, pa pitam.
    Anita samo naprijed! No iz iskustva znam da nije dobro početi prežestoko!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    mislim da možeš vježbati i malo žešće (pa moja je baba čitav dan polje kopala i dojila )no mislim da ne smiješ piti andol protiv upale mišica

no, baba je vjerojatno to radila konstantno: do samog poroda (mozda se u polju i porodila) pa onda malo odmora pa navali narode - u tome je poanta... to nije toliko agresivno...

anita, a ako si prije dosta vjezbala - a jesi... jaaaakooo brzo ce ti se vratiti kondicija, razgibanost i (sto je najbolje) ovisnost o kretanju...
    a ljetnu haljinicu, ak mene pitas a vjerojatno i svog muza, mozes obuci i sad
    a za casopis ces se slikati u 7-8 mjesecu...
    iako mozes i sad uz malu pomoc 'photoshopa' kojeg ionak koriste za SVE koke kaj poziraju... 8)

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mozda ce mali odbijat ciku jer se okus mlijeka moze promijeniti (da se ne usokiras)

mislim da ne bi ni trebala ni smjela pocet udarnicki, daj i njemu i cikama da dodu k sebi
    NIKAKO nemoj piti andol za upalu misica (zato i kazem polako)
    i nemoj SLUCAJNO pocet brzo mrsavit

ostalo smijes

daj si oduska, samo nemoj pretjerivat

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pazi ako ces vjezbati s rukama ili prsnim misicima da ne dobijes zastoj mlijeka (postepeno(kroz par dana) povecavaj tempo)

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Belruka di igraš squash, vidim da si mi u bližoj okolici, pa pitam.

U squashtoweru a ponekad i u Viti centru. Ti isto igras?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Negdje sam pisala o tome, da je moj K. navaljivao na mene ko piranica, nakon žestoke vožnje orbitreka, izbjegavala sam koliko sam mogla oznojaž istogtrena dojenje, ali njemu nije smetalo i ako je bilo kiselo mlijeko i shake

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo ja vezbam udarnicki, ali 3x nedeljno.
    Imala sam slicne dileme, pa sam na pocetku (prvih 2-3 treninga) kao vezbala manje, da ne dobijem upalu misica, i sta se desilo - ne mogu da dobijem upalu misica!
    Stvarno, prizeljkujem da sam ukocena i da me misici bole jer vezbam stvarno mnogo (skoro 2 sata u teretani), ali se jos uvek nije desilo nista osim male zategnutosti i to bas u ramenima u rukama, jer su mi ti misici najslabiji.

Novi koji ima 23 meseca doji najnormalnije, cak i vise nego pre ( i onako stalno povecava ).
    Vezbam 2 meseca.

A evo pogledaj i ovde.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    , i sta se desilo - ne mogu da dobijem upalu misica!
    slabo ti to nesto vjezbas!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nego, anita, evogac jos jedan topic koji bi te (ali i omi) mogao zainteresirati:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...664&highlight=

mozda bi hoopanje moglo biti taj njezan pocetak (a poslije dodatak ter keks-uvertira ) a bas dere na struk i trbuh na koje se stalno zalis...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    , i sta se desilo - ne mogu da dobijem upalu misica!
    slabo ti to nesto vjezbas!
    ma stvarno intenzivno vezbam!
    ne znam u cemu je fora uopste.

(mozda nosanje dvogodisnjaka stvarno nabija kondiciju)

npr. uradim 110 trbusnjaka sa dignutim rukama na rimskoj klupi (35+3*25) i 4 serije po 20 na spravi abdominal sa 35kg.
    i posle toga me ne bole trbusnjaci.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hula hop je mrak!! Totalno super... baš se veselim (radim ga sutra.. sutra je moj dan... dižem se rano i idem po cijevi, ionako me vole u elektromaterijalu i željeznariji, tamo sam redovit gost.. ). :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ma stvarno intenzivno vezbam!
    ne znam u cemu je fora uopste.

(mozda nosanje dvogodisnjaka stvarno nabija kondiciju)

npr. uradim 110 trbusnjaka sa dignutim rukama na rimskoj klupi (35+3*25) i 4 serije po 20 na spravi abdominal sa 35kg.
    i posle toga me ne bole trbusnjaci.
    :shock: wooow! super!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Hula hop je mrak!! Totalno super... baš se veselim (radim ga sutra.. sutra je moj dan... dižem se rano i idem po cijevi, ionako me vole u elektromaterijalu i željeznariji, tamo sam redovit gost.. ). :D
    yesssssss!!! :D
    vidim da kad dodjem kroz par mjeseci da cemo se ic zajedno sramotit po parkovima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

yesssssss!!! :D
    vidim da kad dodjem kroz par mjeseci da cemo se ic zajedno sramotit po parkovima
    He... mene brine to što se to ustvari baš i ne može doma. Ili može? Bojim se da mi ne poleti negdje i npr. padne u akvarij ili sruši sliku?

Ali ja ću napraviit jedan za Omi pa ćemo mi to vani zajedno, kao fol mama pokazuje djetetu kako se to radi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

cuj, ja imam ogroman boravak, i jos sam skinula luster da ga ne poderem ... ali necu moci sve kerefeke u njemu izvoditi...
    za sad je ok...
    da, mozes nesto razbiti...
    u svakom slucaju bolje je vani ili u dvorani...

mislim da bu se u tvom boravki isto moglo nekaj osnovno... omi na krevetu a ti dole...

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Anita, ja sam nekad intenzivno trenirala atletiku i nakon poroda (kad je Vedran imao oko 3 mjeseca) sam se vratila vježbanju. Isto nisam sklona polovičnom radu i kad nešto zacrtam- to je onda 100%. Od tada vježbam 6 dana u tjednu (uz tu i tamo neku iznimku) i to visokim intenzitetom. Nikada mi to nije smetalo dojenju. Vedranu je još uvijek cica broj 1! Uživaj!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh, meni je zalosno da se njezan odnos prema tijelu naziva polovicnim radom
    nije ni cudo da se janicu stoga naziva ¨'hrabrom' i apsolutna je boginja sporta... a u stvari vrlo je zalostan odnos prema tijelu koji promice... tjo promicala je...
    a sad je ruina...
    koliko mi se cini - ne samo fizicki...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

lucky day... kužim što misliš, ali jednostavno postoje tipovi ljudi koji ne funkcioniraju umjereno. Ja sam takva u svim procesima i fizičkim i mentalnim. Svi se trudili dokazati mi kako to nije dobro... ali to sam jednostavno ja. I najumjerenija sam prema sebi kad poštujem ono što i kakva jesam, a to je neumjernost. Koji paradox, ha?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

znam da postoje svakavi tipovi i ljudi koje se vole smatrati svakakvim tipovima... i ljudi kojima je takav 'tip' izgovor i za uspjeh i za neuspjeh u zivotu...

koliko god se pokusali zacementirati u nesto - ja cu ipak vidjeti da je to debeeeloo stvar izbora...

samo mi smeta (no dobro to sam pa ja i moj 'tip' ) kad se nesto je cjelovito, njezno, sveobuhvatno, ekolosko, nehijerarhijsko, spiralno itditd - naziva - prosjecnim, mediokritetnim itd.

a i konkretno - ja ti nisam savjetovala da ne radis tempom koji si si zacrtala i za koji imas jaki unutarnji drive i jedina stvar koja te moze usporiti bi bila dobrobit tvog djeteta ali na zalost ne i tebe same... ja sam ti samo rekla da si uzmes 'temeljitiji' zalet...

bas mi je drago da cujem da i na akademijama suvremenog plesa ter cirkuskim skolama - polako se uvodi ili bar pokusava uvoditi praksa temeljena na cinjenici da muskulfiber u principu nije dobar za tijelo a pogotovo ne kronicni muskulfiber... da je masa cak i bazicnih stvari u baletu izuzetno stetna...
    to su tendencije umjetnosti 'danas'... a znamo koliko je godina, desetljeca i da ne velim stoljeca potrebno da nesto iz umjetnosti udje u svakodnevni zivot...
    ja samo to onak laganini prenosim uhu koje zeli cuti
    ...

uvijek

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma ti si prestabilna, prezdrava i preracionalna osoba za mene...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nisam stisnula 3 puta!! STvarno nisam!!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jesi.
    ja sam obrisala višak i, da si šutjela, nitko ne bi ništa primijetio.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

uh, meni je zalosno da se njezan odnos prema tijelu naziva polovicnim radom
    Sorry, nisam mislila ocijeniti ničije vježbanje kao polovično. Ja i Anita smo tu slične. Volimo žesticu i to je to. Meni vježbanje tri puta tjedno jednostavno nije dovoljno, a opet nisam niti Janica. Nikada se nisam ozljedila na treningu, a vjerujem da niti neću. Poznajem svoje tijelo i nisam terorist. Jednostavno volim jaki trening jer me ispunjava i duhovno i fizički. (a i volim kad mi je guza utegnuta )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ti si prestabilna, prezdrava i preracionalna osoba za mene...
    :shock: e stara ak sam ti ja to sve onda si ti tutto completo luda k'o puska!

anchie, sve pet...
    ma ni ne radi se tu o broju treninga, niti intezitetu... nego opcem odnosu... no skuzile smo se...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •