dalmatinka, pa ovo nije roštilj, to je kuća!
Kaae, MM je proljetost zidao jedan kod prijatelja na viksi, isto od obične cigle. Pitati ću ga detalje
dalmatinka, pa ovo nije roštilj, to je kuća!
Kaae, MM je proljetost zidao jedan kod prijatelja na viksi, isto od obične cigle. Pitati ću ga detalje
Ako sami radite roštilj pazite na pravilnu izradu dimnjaka,
kod nas je bio slučaj da je dimnjak bio prenizak (koliko se sjećam),
trebali su ga naknadno produživati jer se je unutra dimilo.
Ok, radi se o mjestu na visini, brdo itd.... ali nije na odmet obratiti pažnju
i na to. Jer poslije je prekasno kad već ličiš na dimnjačara
A šamotna cigla se većinom stavlja u takve peći, a možeš i peći samo na šamotu,
ah, sad sam se lijepo sjetila na divne lepinje pečene na šamotu i čevape u somunu koje sam pripremala za jednu feštu..
Posljednje uređivanje od oka : 12.02.2011. at 22:47