Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: temp.40,7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala vam na savjetima..uspjela sam spustiti na 39.okupala sam ga, na nogicama mu mjenjam obloge.a, sad u pol 10 mu dajem lupocet.
    ali, ne razumijem kak to mislite svaki 1h. ako sam mu dala npr u 8 dalsy, već mu u 9 ili 10 smijem dati lupocet ako mu se ne smanjuje, i kad onda opet smijem dalsy?
    mozak mi uoće ne radi i sama sam bolesna s temperaturom, a sad je dobio i mm temp.
    ali, hvala vam na savjetima..
    nadam se da nećemo ovu noć morati na hitnu..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam na savjetima..uspjela sam spustiti na 39.okupala sam ga, na nogicama mu mjenjam obloge.a, sad u pol 10 mu dajem lupocet.
    ali, ne razumijem kak to mislite svaki 1h. ako sam mu dala npr u 8 dalsy, već mu u 9 ili 10 smijem dati lupocet ako mu se ne smanjuje, i kad onda opet smijem dalsy?
    mozak mi uoće ne radi i sama sam bolesna s temperaturom, a sad je dobio i mm temp.
    ali, hvala vam na savjetima..
    nadam se da nećemo ovu noć morati na hitnu..
    Ako ti jedan ne spusti temperaturu možeš dati drugi nakon sat vremena, ali pazi da ne premašiš preporučenu dnevnu dozu (napisala je bibai koliko za svaki). Ako padne , tada daj po preporučenim razmacima ili prema potrebi.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

stela, 1 h nakon dalsyja smiješ dati lupocet (ako temp. ne pada). Važno ti je da je između dvije doze lupoceta razmak barem 4h, a između dvije doze dalsyja 6h. Tak sam ja shvatila cure.

Npr, u 8 si dala dalsy, u 9 možeš lupocet.
    Idući dalsy 6h nakon prvog - u 2 noću ili idući lupocet 4h nakon prvog lupoceta (onog u 9) - to ti je u 1 noću.
    Nek me isprave bibai i a70v ako griješim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •