Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Potraga za tkaninama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Post Potraga za tkaninama

Drage moje forumasice,
    dugo me nije bilo, ali stvarno duuuugo pa mi ne zamjerite

Naime imam nekolliko pitanja i ako nesto postavim na krivo mjesto slobodno to prebacite za to vec predvideno mjesto...
    Naime, u ovim grozno teskim vremenima popitanju financija i nezaposlenosti dosla sam na ideju da je kao i hrpa mama po Hrv zapocnem svoj biznis.

Zeljela bi poceti sivati razno razne stvarcice, ali naisla sam na ogroman problem koji ne znam kako rijesiti pa molim sve Vas za pomoc.

U hrvatskoj gotovo da uopce nema kvalitetnih pamucnih tkanina za kupiti po nekoj normalnoj cijeni.
    Interlokca sa djecijim print uzorcima nema nista, doslovce nista...
    A iz vana mi je jednostavno preskupo narucivati jer kada dodam postarinu+carinu metar materijala me izadje gotovo 100 kn sto je jednostavno previse...

Recite mi, zna li netko od Vas gdje se mogu kupiti kvalitetne pamucne tkanine tipa interlocka i jerseya?? To mi treba za pocetak i informacija mi je toliko hitna da ne moze biti hitnija :D

Hvala Vam svima unaprijed i jos jednom se ispricavam ako sam napisala nesto sto krsi forumska pravila.
    Posljednje uređivanje od mamma san : 14.02.2011. at 13:37 Razlog: uređivanje u skladu sa forumskim pravilima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •