Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Potraga za tkaninama

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Post Potraga za tkaninama

Drage moje forumasice,
    dugo me nije bilo, ali stvarno duuuugo pa mi ne zamjerite

Naime imam nekolliko pitanja i ako nesto postavim na krivo mjesto slobodno to prebacite za to vec predvideno mjesto...
    Naime, u ovim grozno teskim vremenima popitanju financija i nezaposlenosti dosla sam na ideju da je kao i hrpa mama po Hrv zapocnem svoj biznis.

Zeljela bi poceti sivati razno razne stvarcice, ali naisla sam na ogroman problem koji ne znam kako rijesiti pa molim sve Vas za pomoc.

U hrvatskoj gotovo da uopce nema kvalitetnih pamucnih tkanina za kupiti po nekoj normalnoj cijeni.
    Interlokca sa djecijim print uzorcima nema nista, doslovce nista...
    A iz vana mi je jednostavno preskupo narucivati jer kada dodam postarinu+carinu metar materijala me izadje gotovo 100 kn sto je jednostavno previse...

Recite mi, zna li netko od Vas gdje se mogu kupiti kvalitetne pamucne tkanine tipa interlocka i jerseya?? To mi treba za pocetak i informacija mi je toliko hitna da ne moze biti hitnija :D

Hvala Vam svima unaprijed i jos jednom se ispricavam ako sam napisala nesto sto krsi forumska pravila.
    Posljednje uređivanje od mamma san : 14.02.2011. at 13:37 Razlog: uređivanje u skladu sa forumskim pravilima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo je stranica sa slikicama:
    http://www.pamigo.net/lista.asp?sif_kat=4

a ovo kontakt
    http://www.pamigo.net/kontakt.asp

Našla sam u Google, nemam osobna iskustva u kupovanju tamo. Mi u Rijeci imamo nekoliko dućana sa metražom i kupovala sam materijale za dječju posteljinu.
    http://www.tvrtke.com/rt-primorka-d-...,MF-34757.aspx

Možda ti ovo pomogne.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam pojima, imam sličnih problema pa pratim .

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ovi se čine dobro opremljeni - nisu u HR, ali nisu ni daleko
    http://www.svetmetraze.si/index.php?...966e466b8ce596

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pamigo je donekle okej, ali najviše imaju tkanina sa uzorcima, svečanih tkanina itd. Što se pamuka tiče, ima nešto. Ovisno što tražiš...

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Ne znam dal će ti biti od pomoći, meni je sestra našla jako jeftin materijal za diječju posteljinu u Čateksu u Čakovcu. Trebala bi se čuti s njom ona zna kakav je izbor tamo, ja nisam nikad bila pa neznam.

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala Vam

Napisala sam sto mi treba...interlock i pam. jersey....bilo bi dobro naci i dobrog frotira....ali sve to sto mi treba mi je jako interesantno da bude tiskano ili utkano sa djecijim motivima.

*Beti3 - hvala na linkovima..sve sam to vec prije pregledala, tocnije zadnjih mjeseci nema stranice na kojoj nisam bila....zato sam se iz ocaja i javila ovamo jer koliko citam svi nesto sijuckaju, a posto je tako negdje se moraju kupiti i materijali da im bude isplativo ista raditi i prodati.....a ja materijala ne pronadjem nigdje....
    nije mi rjesenje ici za Sloveniju ili negdje duboko u Bosnu, jer po toj racunici mi dodje na isto narucivala iz SAD-a ili sjela u auto i odvezla se 1000 km....

Vjerujem da cu krajem tjedna ici za Zg do Pamigai Emporiuma vidjeti ovo malo sto imaju....

Okej...a zna li itko gdje Roda kupuje materijale za svoje pelenice? oni imaju i pul i bambus velur i svasta jos...i fini pamuk za majice i bodice....a i pise da su svi materijali proizvedeni u Hrv...dakle negdje ga mora biti.
    ?????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •