-
Krv iz nosa
...cini mi se da sam negdje citala o tome,ali cackala sam i nemogu pronaci...
Dakle,u posljednjih 2 tjedna skoro svako jutro kad se probudim ispusem krv iz nosa pomjesanu sa sluzi...i to je to,ponekad jos tokom jutra je bude malo kad pusem nos ali bas najvise ujutro...
Pretpostavljam da to ima veze sa vecom prokrvljenoscu kroz trudnocu?
Vidim da mi se i na licu (inace imam osjetljivu tanku kozu),odnosno T zoni sada jace isticu crveni kapilari,imam posla ujutro se "zakartati" pred odlazak na posao....
Nadam se da nisam jedina kojoj se to dogadja???
-
O da - krv iz nosa skoro svaki dan ali ne s puhanjem nego samo od sebe curi... Smanji se malo kasnije kad krene nedostatak željeza - kad ponovno procuri znam da sam se dosta natrpala s vitaminima i mineralima
Ništa strašno - više je krvi jer je veći krvožilni sustav (maternica, pupkovina, posteljica), i srce jače pumpa (zato i tlak može biti malo povišen - meni inače niski tlak u trudnoći prijeđe u normalni).
-
ma nos mi je krvav već mjesec dana. i začepljen. ali sve je to normalno, izgleda
-
i meni isto curi sama od sebe krv iz nosa,al vise se ne zamaram s time saznala sam da je to veca prokrvljenost u trudnoci i ok .
-
Može biti povezano s trudnoćom i vjerojatno je međutim ovo me podsjeća kad sam imala streptokok u nosu. Dakle krvi je bilo samo ujutro kad bih ispuhala nos pomješane sa sluzi i to dosta. Možda nebi bilo loše napraviti jedan bris. Nadam se da nije i da je samo trudnoća.
-
isto je i kod mene
-
I ja imam konstantno začepljen nos pogotovo ujutro i ispuhujem krv sa sluzi...
-
Meni je u prvoj trudnoci malo curila krv iz nosa, onako, povremeno, kad bi ispuhala nos. Ali u drugoj trudnoci mi je stvarno jako curila. Željezo je bilo OK, ginekolog je rekao da to nije zabrinjavajuće. Prestala je curiti kada sam otišla na porodiljni (45 dana prije), možda ima veza sa stresom i naporom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma