Uglavnom sam po raznim forumima čitala loša iskustva, mi smo bili gore na pregledu kod doktora koji mi se čini skroz ok.
Dobili smo vježbe za doma, nakon 2 mjeseca (prošli tjedan) bili smo na kontroli i doktor je rekao da bi trebali pojačati vježbe i to dolaskom na vježbe kod njih jednom tjedno.
Prva vježba je edukacija roditelja, a daljnji dolasci ostavljanje djeteta na vježbi koja traje pola sata sa fizioterapeutom.
Ono što mi je grozno čemu sam i sama prisustvovala je da od nekoliko djece unutra većina plače, znam da to nije (vjerojatno) zato jer ih boli nego zato jer su ostavljeni i plaču i viču: mamaaaa!!!
Srce mi se paralo....
E sada...vježbe čekaju i nas idući tjedan, bebač ima 8 mjeseci i upravo je u fazi kada se boji nepoznatih ljudi (ne voli odmah ići nepoznatom na ruke, mora proći određeno vrijeme).
Ja ne znam kako ću ja njega ostaviti unutra pola sata i na hodniku slušati kako plače (a možda i ne dođe do toga, tješim se).
Da li to tako mora biti? ZAŠTO?
Moje dijete je mirnije ako sam ja uz njega, tako je bilo i na toj prvoj vježbi...bojim se kako će biti...