Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kada je vrijeme za novu trudnoću?

tinek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno kada je vrijeme za novu trudnoću?

Jel ima netko da zna kad se moze ponovno na trudnocu,nakon sto sam imala pobacaj u 20 tj?sad je proslo mjesec dana.
    Posljednje uređivanje od tinek : 13.02.2011. at 19:18

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

To mora doktor procijeniti uzevši u obzir stanje žene.

Meni su nakon kiretaže u cca 10 tjednu rekli da čekam bar 3 mj., a onda mi je doktor preporučio još bar 3 dodatna. To je bilo obzirom na moje stanje.

Koliko sam čula, općenito preporučaju 3 mj., tj. 3 ciklusa.

Žao mi je zbog tvog gubitka

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni su nakon kiretaže u 9 tj T. rekli da pričekam 3 mj, neki 6 mj, a moj socijalni ginekolog 1 mj, ima nešto da bi trebalo sačekati onoliko dugo koliko je trajala T., mi smo sačekali 6 mj. i uspjelo nam je od prve ponovno zatrudnjeti, a prvo dijete smo čekali dugeee tri godine. Kažu da nakon T. žene lakše zatrudne.

Drž se draga, jako m ije žao što ti se to dogodilo! Jesu li ti rekli što je bio razlog?

Želim ti što prije t. i malu slatku bebicu u zagrljaju!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja iz svog iskustva nakon 2 kiretaže mogu reći da je bolje čekat duže nego kraće. Prvi put nakon kiret.sam ostala trudna nakon 3 mj i bila je biokemijska, moj gin je bio ljut jer mi je rekao da čekam 6 mj ( bio je blighted ovum , kiretaža u 8.tjednu). nakon toga sam opet čekala 3 mj (dakle sveukupno 6 ak ne računam biokem.) i odmah ostala trudna i rodio se moj medenjak! Sad sam imala opet kiretažu u 14.tjednu zbog malformacija bebe i rekli su mi čekat 6 mj.

zato cure bolje poslušat doktore i ne riskirat!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam nakon prvog spontanog cekala 1 god, madam mi je ginekolg rekao da je dovoljno 6 mj...i ostala sam trudna, i onda opet spontani, pa cekali nekih 5 mj..i opet rudna...i opet spontani... e onda smo "sacekali" skoro 2 god i rodio se naš Ivan...
    uglavnom nakon svakog spontanog ginekolog mi je preporucio minimalno 6 mj, da se pazim.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni rekli 3 ciklusa nakon gubitka bebe u 24. tj. Probali smo nakon ta 3 al uspjeli smo sve skupa za 9 mjeseci. Psiha tu igra veeeeliku ulogu, zato ti je najbolje prvo to odtugovat i izbacit iz sebe. Nikako za tebe psihicki sad nebi bilo zdravo da zuris jer si trenutno u fazi, iako si to vjerovatno sad ne zelis priznat, da silno zelis opet biti trudna jer ti nedostaje taj osjecaj, jer se osjecas praznom. Nazalost, znam kako ti je...
    Prvo ti sebe izljeci psihicki (ne mislim da si bolesna ali sigurno nisi ni potpuno ok), napravi sve potrebne pretrage prije druge trudnoce i ono najbitnije, opusti se i nemoj grcevito raditi na drugoj bebi jer su ti sanse tada puuuno manje.
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •