flopica prvotno napisa
ja sam se u t udebljala cca 30 kg, što je bilo strašno! cijeli život sam maltene šibica pa je to bio pravi užas u svakom pogledu, zdravstvenom i estetskom!
ali, čim sam izašla iz bolnice bila sam lakša 10 kg, u sljedeća 3 tj. otišlo još 10!!!!!
s tim da sam dojila i ne da nisam bila na dijeti nego nisam uopće pomišaljala na nju. samo nisam uopće spavala i kile su odlazile na očigled.kad je beba napunila 8 mj. ja sam došla na 60. toliko imam i sad i na 172 visine to je moja idealna težina.
što se tiče tvog problema, mislim da moraš promijeniti neke navike, ako ih imaš naravno. govorim općenito ali recimo, nemoj kasno jesti i nemoj večerati obilno već lagane obroke, npr. voćni jogurt, pura, voćka... slatkiše maksimalno izbjegavaj, ako ne možeš skroz izbaciti onda uzmi kockicu -dvije čokolade na dan i basta!ne piti sokove ni zašećerena pića ( cola), radije iscjedi sok naranče ili limuna. ja recimo samo i isključivo vodu pijem ili vodu s pol limuna.
najvažnije- kreći se. puno pješači, šetaj, izbjegavaj prijevoz koliko možeš i kad god možeš.
ako imaš mogućnosti upiši se na neku aktivnost bar 1 na tjedan.
ovo su sve neke sitnice koje možeš uvoditi lagano, nisu neke radikalne mjere a sigurno će ti se isplatiti!