-
Evo i mog iskustva... u drugoj trudnoći sam se udebljala cca 22 kg i sada sam na +3 (6 i pol mjeseci kasnije). Prvih 13 je otišlo nakon poroda i u slijedeća 3 mjeseca, ali su nakon toga kile stale. Dojim cijelo vrijeme i nisam mislila da jedem previše, samo nisam više mršavila. Najviše me mučilo što nisam mogla obući odjeću od prije trudnoće, pa sam bila osuđena na trudničku robu.
Uglavnom, prije dva mjeseca sam prešla na prehranu po Montignacu i skinula sam od tada 6 kg. Osjećaj mi je izvrstan, nisam gladna i nisam umorna kao što sam bila prije. Po robi bih rekla da sam smršavila i više... Vidjela sam topic o Montignac prehrani na Zdravlju odraslih, tamo je u nekoliko navrata sve objašnjeno.
Dosta sam slušala da kile od dojenja ili kretanja s djetetom idu same, ali kod mene to nije slučaj, što znam i iz prve trudnoće. Dakle, za mene je trenutno Montignac odgovor kako smršaviti. A mislim da se i celulit smanjuje - napominje u svojoj knjizi Jedem, dakle mršavim da kombinacija dojenja i njegove prehrane smanjuje celulit i ja bih za sebe rekla da je to istina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma