Citiraj jujasica prvotno napisa Vidi poruku
dakle, da se i ja ubacim u ovu temu... naime, ja sam problematična glede debljine bez obzira na trudnoću, a 2 zaredom mi nisu pomogle pa sam malo gledala po netu kaj bi mogla napraviti sa sobom i našla sam super program... tražila sam nešto jer sam slabog karaktera što se tiče hrane a bila sam cijeli život sportski tip pa mi vježbanje k'o vježbanje nije strano i znam da nije svako vježbanje za svaki tip osobe, a da ne spominjem da imam malu bebu koju nemam kome ostavlti, još jedno dijete koje ide u vrtić i muža koji najčešće radi od 08-20h pa nemam vremena negdje ići vježbati... da ne duljim, upisala sam se na program skidajkile.hr poslije poroda i nakon 3 mjesca imam 13 kg manje - a najbolje od svega je kaj mogu s bebom otići na vježbanje jer je program individualan i nema puno ljudi oko vas... dakle, nije to otišlo samo po sebi ali moram pohvaliti ekipu kojoj je stvarno stalo da zdravo smršavite odn da se u jednom normalnom periodu dodje na zdravu težinu... uglavnom, na početku programa se uzmu sve mjere (ruke, struk, grudi, bokovi i bedra) te se naravno mjeri i težina sa nekom supertrooper vagom s kojom se još izmjeri i masnoća, voda, mišićna masa, BMI, stupanj visceralne masnoće, metabolička dob (mjeri koliko godina ima vaš metabolizam - ja npr imam 33 g a metabolička dob mi je 47 ) i svašta nešto... to je direktno suočavanje sa problematičnim točkama.... onda dobijete prehranu i recepte kaj si možete kuhati, s tim da su prva 2 tjedna rigoroznija (radi čišćenja organizma) a poslije se može više toga kombinirati... uglavnom, zdrava hrana - voće, povrće, meso, cjelovite žitarice, jogurti, mlijeko... meni nije bilo problem a stvaaaarno volim jesti! što se tiče vježbanja, htjela bih naglasiti da se vježba sukladno vašoj dobi i vašim mogućnostima s tim da vas ne štede... i kao što sam već napisala, program je individualan pa trenerica vježba s vama cijelo vrijeme i pazi da ne varate! provjera težine, masnoća, vode i tih podataka je svaki tjedan pa iz tjedna u tjedan dobivate svjež uvid u vaš napredak... eto, curke, ako ste zaglibile kao ja a baš i nemate snage to same isfurati, provjerite skidajkile.hr! oni vam sigurno mogu pomoći a ja i dalje nastavljam kod njih sa svojim skidanjem kila! ihaaaa!!!
i koliko te košta to zadovoljstvo?