imam sestričnu koja je cijeli život malo jače- iz njenog i iz svog iskustva:DIJETE NE FUNKCIONIRAJU, SVE SE KASNIJE VRATI AKO ČOVJEK NE PROMJENI SVOJE PREH.NAVIKE I TAKO SE HRANI CIJELI ŽIVOT. A ja to ne mogu, bila bih jako nesretna (osim da zbog bolesti) da cijeli život moram jest po pravilima- a kao drugo moj je organizam takav, kad se navikne na određene preh.navike ili aktivnost-on traži smanjenje hrane i povećanje aktivnosti nakon nekog vremena ako se ne želim ponovno udebljat, a to bi u mom slučaju značilo za koju godinu 24h sata aktivnosti, ništa sna i ništa hrane,ha,ha.

Pokušajte jsti meso bez priloga, kruha, riže, krumpira...već npr. uz blitvu, špinat, kelj, salatu itd....
Meni su mlječni proizvodi problem- od njih se sigirno i debljam- to smanjite ili jedite samostalno.
Voće sat vremena prije ili 2h poslije obroka-inače kažu "truli u želucu.
Neki tvrde da nije dobro piti tekućinu tokom jela, neki da je.
Bolje pojesti komadić čokolade, nego cijelu- zato ne odričitese nikakve hrane, jer će te je samo još više željeti...jedite od svega pomalo...pa i gutljaj gaziranog ako volite.
Kruh-samo za doručak.
Većeru, pojedite, ali nemojte po noći.
Plivajte ako ikao možete, hodajte, plešite s klincima i napravite pretragu štitnjače.
Alkohol,kava,čaj,cigarete-smanjiti.
Puno spavajte-jer sam ja sigurna da se zbog nespavanja i stresa debljam!
Kuhajte-jednostavna, domaća leš jela, variva i domaću hranu,spizu, ćušpajze (kakvo vrhnje za kuhanje), pite zeljanice,sirnice,krupiruše,puru,poriluk,teletinu s salatom, lešo,pećenu,roštilj,blitvu,špinat,grah,sarmu itd...kavi bolonjezi,lazanje, hamburgeri itd.
Budite sretne-tko je sretan ne poseže u hladnjak, tko ima društveni život (ja ne) nije niti u kući a time niti blizu hladnjaka
Ja odo