Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
Radiš 2 najgore greške : jedeš premalo i ne vježbaš.
Da bi naš organizam opstao, on mora primati hranu. Kada si pojela onu 1 sarmu i 1 kuglicu sladoleda tvoj je metabolizam pomislio : tko zna kad će opet biti hrane, odoh ja ovo spremiti u salo, tako da imam zalihe u slučaju gladi. I zato nisi smršavila i nikada tako nećeš smršaviti. Ključno je jesti 5-6 manjih obroka količine koliko može stati u šaku da bi se metabolizam ubrzao i trošio hranu.
Trbušnjacima nikada nećeš smanjiti trbuh. Da bi potrošila salo potrebna ti je aerobna aktivnost : trčanje, plivanje, aerobik, itd. Tek kad potrošiš salo možeš trbušnjacima oblikovati trbušne mišiće. Prisili se bar na pola sata vježbanja dnevno, i povećaj broj obroka a smanji količine, pa ćeš vidjeti razliku. Drži se ovih pravila prehrane koje si napisala.
I toplo preporučujem Donat mg, ubrzava probavu i opskrbljuje organizam magnezijem, pa nećeš biti umorna i klonula.

slažem se ja s tobom da u principu tijelo tako funkcionira- da kad više puta na dan jedeš ono je stalno "u pogonu" radi, pa i probavlja hranu, i ne sprema je u zalihe, jer se boji da više neće dobiti hranu- ali nažalost ja sam iznimka- kod mene to tako ne ide -vjeruj mi probala sam i to duže vremena ali sam se samo debljala (ni meni to nije jasno)

- aerobik nije za mene jednostavno dobijem centimetre na bokovim (od step aerobika), nije ni teretana iz istog razloga, trebala bih prvo smršat pa nabijat mišiće
Vidiš Donat nisam pila od kad sam rodila, prije jesam, topal, ovakav onakav, nekad je dijelovao nekad ne..budem ponovno počela
-probati ću i ovo s hranom koliko može stati u šaku
- ali jedna je okrutna istina- stvarno postoje ljudi koji mogu jesti kad i koliko hoće i opet su mršavi- uf taj metabolizam-nije to pošteno