-
evo i moje iskustvo,u T dobila 12 kg, 10 otišlo na porodu,stomak ravan ko daska kad sam se pogledala nakon poroda,sreći nije bilo kraja haha,no,kad sam došla doma,počela se prejedat čokolade i kolača..čak i onih koje nisam do tada voljela.po 2 litra soka dnevno...visoka 175,zatrudnila sa 78kg,išla rodit sa 90,nakon poroda 80,i uslijed tih silnih kolača i čokolada (znate kako je,tko god dođe u posjet donese kolače) dobila 4-5kg. muka me uhvatila,ne dojim,i kontam pustit ću još malo da me samo prođe taj val ludosti za slatkišima,pa ću onda pokušat nešto poduzeti...bilo zdravo ili nezdravo,jedina opcija je srezat sve maximalno..jer ja se samo takvih stvari pridržavam...
zadnjih 3 tjedna ne večeram, ne pijem sokove,ne jedem ništa slatko, i ne jedem kruh...morala sam tako..bilo je teško prvih par dana,ali sad nekako baš i uživam u osjećaju praznog želuca (kao sad dok ovo tipkam ahha)..kruh samo uz doručak...i moje dvi sestre mi prave društvo u tom režimu,i ponekad nas tri navečer brzo šetamo,kad nam vrijeme dozvoli...i evo,nako 3 tjedna 4 kg manje..još bi htjela nekih 6-7, jer mislim da sam krenula u trudnoću sa 7-8 viška..al pomalo...sama sebe ohrabrujem..i onaj najmanji kilogram koji izgubim učini da se osjećam ko heidi klum..možda zvuči da sam puno toga izbacila,no jedem sve,osim nezdravih stvari..i navečer pojedem 2 voćke ipak da želudac malo radi...javim rezultate nakon 2 mjeseca, toliko sam odlučila izdržati do sljedećeg vaganja!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma