Meni se cini da vecina nas zapne na gubljenju kila nakon poroda pretezno zbog tog obicaja donosenja gomile slatkog kad se stize u posjete, pogotovo ako je doma jos jedno dijete. Mene su zatrpali cokoladama, bajaderama i sl... Otvorim frizider i prvo sto vidim dve-tri kile cokse. I mogu je 100x samo gledati ali 101. put se desi neki klik u glavi i onda odjednom samo pocnes zderati slatko... S mamom sam se bas posvadjala par puta, ponovim joj nemoj mi donositi slatko i onda opet za mjesec dana evo nje s kilom bajadera i griota, jer eto, vidjela je da smo pojeli (pa naravno da smo pojeli kad svaki dan 20x otvorim frizider i vidim to) pa je mislila da ipak hocemo. Valjda sam trebala uzeti vrecicu s tim kad mi je donijela i baciti u smece...

No prica ima sretank kraj, nakon sto je prestalo kupovanje slatkog u pretjeranim kolicinama (i cipsa, kelsi, smokija, ...) plus obavezno kuhanje rucka dok jos nisam gladna (jer kad ogladnim jedem prvo sto mi je pod rukom) su kile otisle same bez ikakvog truda oko bivanja na dijeti, bez brojanja kalorija i sl. Naravno to ne znaci da nisam bila svjesna da za razliku od inace imam viska kila i da bi trebala malo paziti da se bas ne obzderavam odojkom i sl

Na kraju kad sam pocela raditi (a sto je bilo s kilama kao kad sam ostala trudna - na to sam dosla nakon sest mjeseci nakon poroda) sam izgubila jos dvije kile, sad ih imam kao u srednjoj a za mnom su dvije trudnoce u tri godine u kojima sam oba puta natukla po 20kg.