Drage moje, potrošila sam također brdo novaca na privatne ginekologe nakon neugodnih susreta sa socijalnim ginićem u mom gradu.Zadnje što mi se dogodilo kod njega jest da sam ga skoro koljenom u glavu nakon jednog ultrazvuka( prije trudnoće). Imala sam problema s jaaaako produljenim ciklusom- mislila sam da će mi se maternica razletiti od krvi, a nisam mogla prokrvarit. Bio je tako grub, rekla bih, sadistički nastrojen(btw- kad sam došla k njemu još kao djevica tako me "pregledao" da sam krvarila ko bedak,a komentar je bio podsprdljiv- "BEZ BRIGE, JOŠ STE NEVINA." ) .Iživcirao me i samim time što se kao liječnik s toliko škole ne zna izražavati na materinskom jeziku,a naravno, o grubosti da ne govorim. Pobjegla sam glavom bez obzira od njega i rekla - nikad više.Otišla sam k privatnicima- potrošila brdo love dok nisam čula za jednog u Dugom Selu.Radi u Domu zdravlja- dakle, preko HZZO-a.Hvalili su ga pa sam rekla- zašto ne ?Otišla sam tamo, prebacila karton od starog ginića( koji mi ga 3 mjeseca nije htio dati !!!) i moram reći da sam superzadovoljna njime.Vodi mi trudnoću od početka, ljubazan je, uvijek sa smješkom na licu,spreman na odgovaranje na moja pitanja.UZV jedino plaćam 50kn,i to je to.Ono što mi godi je činjenica da se prema meni ponaša kao prema ženi,a ne prema komadu mesa koji je ,eto, došao da ga posjeti. Ruke na srce,drage moje cure, nijedna od nas ne pršti od zadovoljstva kad mora na pregled ginekologu.Sad u trudnoći- 33. mi je tjedan , potpuno mi je postalo svejedno.Idem svaki mjesec pa sam oguglala.Zato pohvale dr. Kujundžiću.
Zato se slažem kad kažete da je bitan čovjek- ljubazan, pristojan, bez obzira gdje radi. Samo je žalosno što NOVAC igra ulogu u ljubaznosti- većinu puta.