-
Računanje trajanja bolovanja
Moja liječnica tvrdi da za virozu (J06) na koju se nadovezala upala uha mojeg djeteta (2 godine starog) mogu biti na bolovanju maksimalno 14 dana i onda moramo ići na komisiju 
Problem je u tome što ona u tih 14 dana računa i nedjelje a poprilično sam ziher da se one ne računaju, bar ih moja bivša liječnica nikad nije. Tko je u pravu?
-
Zar nitko ne zna? Pročitala sam sve zakone koji se toga tiču i nigdje ne piše, pravna služba HZZOa mi je samo izdiktirala koji se sve članci kojeg zakona odnose na bolovanja općenito (nema ni riječi o nedjeljama)....
-
-
Imaš pp
-
Teice, imaš i ti.
Pitanje iz teme i dalje ostaje otvoreno.
-
Pliiz, malkoc isprazni inbox - ne mogu ti poslati pp!
-
Računa se kalendarski, dakle, 14 dana u nizu, uključujući i nedjelje i blagdane.
Zar nije sad neka fora da komisija dolazi kod doktora? Pacijenti ne idu? Tako nekako?
-
Osoblje foruma
zar vam treba duže od 14 dana, nije se oporavio (mislim, bez pauze 14 dana ima temperaturu) ? Jer nije mi jasno da dr nije mogla promijenit dijagnozu s viroze na upalu ako ste imali nekakvu pauzicu temperature (zatvorit u pet, otvorit u pon) i problem riješen ?
Posljednje uređivanje od krumpiric : 15.02.2011. at 08:20
-
Mogla je, ali nije.
Oo je nevjerojatno. Jučer mi u HZZO Zg kažu da "misle" da se nedjelja ne računa. Danas mi u HZZO Samoboru kažu da se računa i subota i nedjelja. Opet zovem HZZO Zg da vidim tko je tu lud i žena kaže da se samo radni dani računaju, znači od ponedjeljka do petka. Predlaže mi da razgovaram sa svojom dokoricom pa da "vidimo", ne znam što. Dobro zar Milinovića moram zvati da dobijem informaciju? Nekako se ne pouzdajem u njega...
-
Subota i nedjelja se računaju uvijek, ali rješenje je kao što je već gore predloženo, zatvoriti s petkom i otvoriti ponovo u ponedjeljak, ne vidim razlog da liječnica ne izađe u susret?Osim toga, uvijek može biti komplikacija koja se dogodila baš preko vikenda.Lijepo zamoli, nemoj puno zivkati HZZo nego sedogovori s dr. Inače komplikacije djeteta do 3 godine su 14 dana max. a dalje odobrenje HZZO.
-
KateLo, to s max 14 dana je nešto novo? Znam da smo mi prije godinu dana bili doma i po tri debela tjedna, za više manje iste bolesti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma