Uf cure...
I ti crvi koje magriz spominje najcesce nisu u mesu nego u utrobi. Znači, u pravilu kad očistiš dobro utrobu, nema crvi. A ako ih ispečeš, nećeš ih uopće skužiti.
nisam jela crve, bar ne da sam znala
ali samo da kažem, dok tajchi nije rekla o čemu se radi sam kontala što je moglo biti da ju je sram priznati, pa još kad je napisala da ju je sram da je kao žena to jela...
pomislila sam da se radi o sirovim bikovim jajima![]()
pomislila sam da se radi o sirovim bikovim jajima![]()
kod anasakisa je bitno da nije u mišićnom tkivu
to što se vidjele je vjerovatno iz crijevnog dijela
to slobodno počistite i dobro termički obradite
rijetko koja riba, čak i iz uzgajališta, ga nema
Ja ni trešnje ne jedem zbog možebitnih crva, šta ću sad s ribom, ajme meni...(rađe ću preći na sirovo meso).
Posljednje uređivanje od mare41 : 16.02.2011. at 09:57
ja inače nisam nešto puno gadljiva, trešnje ne provjeravam, ne želim, previše ih volim i previše su rijetke da se zamaram sa crvima, ali ovi u crnom rižotu su bili prefreaky, fuuuj
ajme bojim se da jesu, oni tanki, bijeli, končasti
Ni prije nisam bila nešto luda za ribom...a sada?Cijelo mi vrijeme pred očima igraju bijele,duge niti..bljak!