Da li je netko pio možda čaj za mršavljenje za vrijeme dojenja, ja bih probala jedan, ali nikako se odlučiti, malo me strah.
Da li je netko pio možda čaj za mršavljenje za vrijeme dojenja, ja bih probala jedan, ali nikako se odlučiti, malo me strah.
nemoj.
čajevi za mršavljenje ubrzavaju metabolizam i pomažu izlučivanju toksina.
a toksini odlaze u mlijeko.
Koji čaj za mršavljenje? Nije valjda onaj kineski? Nemoj nikakav ni kad dojiš ni kad ne dojiš. Ja pila i skinula 0kg, a kad sam prestala piti, natukla 15kg.
Zove se Ella S čaj za mršavljenje, ako koga interesira neka googl-a, hvala na odgovorima, ipak ću pričekati onda još malo, jooooj, luuuda sam više s tom prehranom i tim dojenjem!
ok, ok, znaaam da sam dosadna, da li bi bebi škodilo da popijem recimo šalicu dvije tog čaja, a ne min. 1,5 l koliko se predlaže?
anima, znaš koje je rješenje za gubljenje kilograma?
flaster na usta.
jedi sve što i do sada, ali pokušaj prepoloviti porcije.
žtom metodom sam ja skinula 8 kila u manje od dva mjeseca.
uz čokoladu i vino.
ali u puno puno manjim količinama no što sam do tada jela.
man se čaja i budalaština.
ako stvarno skida kile, tko zna što je u njemu i što sve u dijete može doći.
ako, pak, ne skida... nisi luda bacati novac za "šarene laže".
Anima ako ti ovo prepolavljanje porcija baš i nije po volji probaj s motijem, meni je on bio uz dojenje male bebe idealan.
Isuse Apricot osam kila u dva mjeseca, pa kolko si ti to smanjila porcije?
a joooj, pa nisam baš to očekivala apri, ali u pravu si
smanjenje porcija, baš sam probala jutros, no čens, ma bum ja već, nekako, nekad.
a da isu količinu klope podijeliš na 6-8 obroka taman posle cicanja?
možeš!
ako sam ja mogla, možeš i ti.
a nema veće izjelice od mene.
uživam u svakom zalogaju, stalno mislim na hranu... koma
ali., ako samo prepoloviš porcije, otići će ti viškovi, vjeruj.
tih dana, kad sam pogubila kilograme, imala sam puno posla i, stjecajem okolnosti, svaki dan sam ručala u ekskluzivnom rstoranu. a znaš kakve su njihove porcije! to je bila manja zdjelica juhe, porcija glavnoga jela 8veličin muške šake9, kolač i čaša vina.
doručkovala sam voće.
večerala nisam.
spavala nisam.
dijete je sisalo po cijelu noć.
i, ošlo...
možeš!
ako sam ja mogla, možeš i ti.
a nema veće izjelice od mene.
uživam u svakom zalogaju, stalno mislim na hranu... koma
ali., ako samo prepoloviš porcije, otići će ti viškovi, vjeruj.
tih dana, kad sam pogubila kilograme, imala sam puno posla i, stjecajem okolnosti, svaki dan sam ručala u ekskluzivnom rstoranu. a znaš kakve su njihove porcije! to je bila manja zdjelica juhe, porcija glavnoga jela 8veličin muške šake9, kolač i čaša vina.
doručkovala sam voće.
večerala nisam.
spavala nisam.
dijete je sisalo po cijelu noć.
i, ošlo...