Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja isprobala i nisam bila zadovoljna (ja ga vratila).....nemam tepihe, ja ga se nisam usudila koristiti na laminatu. Što se tiče pločica, prozora, ogledala, fuga, i pećnice, te sličnih mjesta za onaj ručni dio...nije toliko loše..ali očekivala sam više....(mislim da za 300 kn mogu dobit podni takav a za cca 150 onaj ručni s mlaznicom ...tak da mi se ovo činilo previše za ono što nudi)..
    moje zamjerke...spremnik vode je zapravo relativno mali, iako sekunda dve trebaju da se napuni - tako da to i nije velika zamjerka..čisto meni se to ne sviđa..
    zamjerka je da je meni težak u ruci i da je samim time rukovanje teže.... i sami ručni dio..a i dok sam ga gurala po pločicama..nije baš klizio već sam ga pošteno gurala.....
    krpa se jako brzo namoči i zato treba rezervne jer ond apočne puno vode ostavljati.... pod je očistio solidno...ali ne toliko bolje od mojih prijašnjih metoda...a nije mi trebalo ni puno manje vremena jer treba to sve ipak sklopit itd. Prozore..tako tako.... nije loše ali kad se namoči krpica slijeva se hrpa vode pa sam ih sve morala prebrisati opet s papirom...tak da mi je opet isti posao kao prije...
    i tu sam na sličnom po uloženom vremenu i snazi...a to mi se čini neisplativom...

prešla sam kupaonu s tim dijelom za prozore..nije baš dobro oprao kamenac i kapljice.... onda sam s mlaznicom prešla....to je ok za one skrivene dijelove tuš kada koje skupljaju svašta...ali osim za to druge svrhe ne vidim jer ostavi hrpu vode i otpuše tu prljavštinu...
    npr kad onako čisti wc kako to oni prikazuju tu hrpu vode i koje čega šprica okolo..meni se to i niej svidjelo...nekako mi je teško povjerovat da sve i uništi..a čak i ako nije tako...ostavi hrpu vlage i vode.. (logično znam..ali eto ja sam očekivala da ta para misteriozno nestane :D)
    sve u svemu ja nisam bila zadovoljna iako ne košta kao oni zepterovi i slični čistači ipak za 900 kn sam utrošila i dosta vremena i snage..a rezultati nisu bili toliko bolji (osim prozora..ali i njega sam morala osušiti - i nisu mi svi ispali jednako dobro)
    malo je i žica nepraktična....kako se ne uvlači nigdje stalno sam ju negdje navlačila a prekratka je za od sobe do sobe pa ju se treba prekapčati..bar sam ja morala.....
    i ja sam došla do toga da tih novaca nije vrijedan i poslala ga nazad...
    eh i za pećnicu se ne bi usudila jer ta mlaznica pušta silno puno vode

a i kad se para stavi na najjače onda isto i podni pušta silno puno vode..

to je moj dojam...vidim da je ljudima super...ali mene nije toliko oduševio.... da je bio npr 400 kn onda bi ga zadrzala..toliko mi vrijedi recimo....

pozitivno je: zauzima ipak relativno malo mjesta, jako brzo se zagrije, ne čisti toliko loše....moze se reci i dobro , treba brisati tu vodu za njim - to nije nuzno tako lose ali mene je smetalo...

meni je smetala ta tezina u ruci, ostavljanje vode, i to sto moram brisat vodu za njim....i mlaznica i ti dodaci za ono sto sam ih ja mislila koristiti i nisu bas bili korisni....malo previse vode pusti
    Posljednje uređivanje od Blondina : 24.02.2011. at 00:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •