Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da li to stvarno dobro očisti pećnicu? Da li je teško držati prosječnoj nejakoj ženskici Da li je problem ako je pećnica ugradbena pa voda curi pod kuhinju pa moram i onaj cokl micati i čistiti ispod? Da li se može parom prijeći preko grijača pećnice? Hoće li se napokon prestati dimiti svaki put kad upalim gril program? Već nakon minute moram prozore otvarati

Čisti fleke na tepihu? I dječje? Kompletan meni + odvikavanje od pelena?

Da li mogu i oni manji, ručni očistiti tepih? Uperim paru na problematično mjesto? Pretpostavljam da će dobro navlažiti i razgraditi fleku pa samo treba pobrisati suhom krpom ili?

Meni su tepih i pećnica jako problematični za čišćenje. Ne želim koristiti otrovna sredstva zbog djece, a ubi me više soda. + na grijače pećnice ne smijem ništa nanositi niti sodu niti kemiju.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam jučer isprobala ovog mog iz Neckermanna! Pa.. nije to baš onako kako sam ja zamišljala, ali u svakom slučaju očistila sam neke mrlje s pločica koje nisam prije ničim mogla. Malo mi taj cijeli aparat, a posebno cijev/drška djeluje onako kao da će se raspasti, pa sve moraš nježno s njim. Ova četkica za ribanje mi se već cijela iskrivila. Probati ću sutra stakla oprati, ako to bude dobro, onda sam zadovoljna, jer imam puno stakala i mrzim ih prati.
    Ja mislim da ga nebi drugi put kupila, ali moram prvo isprobati na staklima.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajde da utješim.. moj Karcherov djeluje totalno plastično, a četkica za fuge se nakon 3 dana ribanja definitivno i nepovratno sva rascvjetala.
    Ali, osim toga mi je stvarno super. Kad se sjetim prije prala podove svake prijestupne koja je to bila tlaka. a sad je brzo, temeljito, a bez kemikalija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •