-
pozdrav, nije mi amjera bila kritizirati...to su zaista samo moji dojmovi, iako sam bila svjesna da reklame prenapuhuju ipak sam malo očekivala više. A ne mogu reći da je loš, dapače korektno je oprao podali ne značajno bolje i uz dosta isključivanja /uključivanja u struju, te posebno sto je malo tezak za upravljanje, ja sam krpicu trebala promijenit jer se dosta namočila. Povrat je jednostavan, nazove se na telefon (ovaj: 01/6326-315 ) i javi da ga se vraca..rok povrata je 15 dana od primitka, moraš sam platiti poštarinu. To mi je ujedno prednost ovog čistača jer ga mozes isprobati i ukoliko ti ne odgovara vratiti.
ručni dio je ustvari komponenta ovog cijelog i isto je vezan na struju, meni je bio malo tezak u ruci (mozda sam ja preslaba a ne on pretezak
)
Moja logika je bila da obzirom da dio za prozore nije tako super super (meni) jer mi je malo tezi i ostavi dosta vode (ali opere definitivno bolje nego samo ja i krpa) ..... i pomalo nepraktiččan...da mogu uzeti jeftiniji parni (ima od 200 -400 kn) koji je samo za pod...a prozore i dalje na klasičan način, a mlaznica me nije oduševila...puno previše vode pušta i previše otpuhivanja (ne moze po meni sve ubiti,a otpuše i prljavštinu). I dalje mi se sviđa to parno čišćenje s manje kemikalija..a sad ću malo istražiti jefitnije opcije...
a opet i mlaznica + podni se da naći da je zajedno pola jeftinije..no kazem stvar očekivanja, osobnog ukusa....koliko ti mali nedostaci smetaju.... super je sto se lakorastavi pa time i lakse ga je spremiti negdje...
Ja inače rabim mix za pod koji si spremim u sprej dozu (od npr arfa za staklo) u koji pomijesam ocat, čarli i vodu, ili vodu i ajax univerzal i ocat..ili samo čarli + voda, to posprejam i predjem sa nekom močom, trenutno imam onu s navlakom krpicom... moze se dodati malo limuna... jer ne zelim koristiti jaka kemijska sredstva..... s čarlijem operem i puno toga u kuhinji i kupaoni, za laminat imam ili pronto multisuperficie ili sredstvo za laminat (tkdj već pripremljeno s vodom u spreju) za prozore arf...koji nekad iskoristim i za tuš kadu, wc s domestos maramicama i oko wc-a----a inox stvari nekad i s šamponom za kosu (radi sjaja) i kad treba koristim nešto jače kao sanitar za kupaonu ili arf kuhinjski (ali jako rijetko)
Posljednje uređivanje od Blondina : 26.02.2011. at 22:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma