Pokazuje rezultate 1 do 50 od 398

Tema: Čistač na paru H20 x5

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dirt Devil vam ima regulaciju pare na čepu od spremnika za vodu (koji je velik ali ja nisam mjerila jer ne stižem, uglavnom preko 7 dcl ide u njega i zagrije se na radnu temp. za cca 10 min.). Ima sve nastavke poput npr. usisavača (mislim na cijevi za produljenje rada), ima tzv. veliku četku za tepihe i pod (na nju se zakači krpa - dobije se jedna s njim ali mislim da može u biti svaka ona kupovna krpa za pod jer ima praktične štipaljke sa strane na toj četki za zakačiti krpu) pod opere super i ne moči ga previše, a kad hoćeš očistiti tepih četkom i parom - to je fantazija (nisam imala pojma koju zmazanoću i dlake imam na tepisima...), dobije se nastavke za čistiti stakla i sl., a može ga se koristiti i za osvježavanje odjeće koja je npr. čista ali dugo stajala ili bila u dimu u kafiću i sl. (to nisam isprobala još).
    Meni se ovaj s tv prodaje mali nastavak čini težak za rad s jednom rukom - ovaj ima kabel od 5 m strujni, ima kabel od nekih 2.5 m za paru (od aparata do "pištolja" za paru), taj ručni dio "pištolja" za paru ima još puno nastavaka i produžetaka (četke grublja i meka i sl.), a ima i sigurnosnu kočnicu na sebi da nebi slučajno netko pritisnuo i pustio paru od 110 stupnjeva (to me oduševilo). I moram reći da skida i plijesan sa zidova koju sam dobila na poklon uz PVC prozore I da, perem s njim granit, kamen kanfanar na stubištu i parkete.
    Posljednje uređivanje od winnerica : 03.03.2011. at 23:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •