ja sam kupila ove trokutaste krpice od mikrofibre u intersparu. imaju paket od 3 komada, i nisu preskupe. to se i onako ne troši previše
meni je baš drago što ste sve oduševljene s tim čistaćima, jer ja nisam
imam onaj h2o stariji model. za podove. i nisam zadovoljna. je, očisti on pod, i to lijepo očisti, stvarno ostane sve čisto. ali ostane i mokro, i to prilično mokro. a to ne volim. mislim da mu para nije dovoljno dobra. a tepisi...hmmm. paaaa, otopi prljavštinu, ali ako ima neka fleka, onda se moraš malo namučiti krpom da bi to skinula. i onda tepih bude skroz mokar (počne se frkati). to naravno vrijedi za klasične tepihe, ali ne i za ove od špage (pojma nemam kako se to kaže). tepih ispod stola di jedemo jednostavno s tim nisam uspjela očistiti. koliko god se trudila
imala sam i mali ručni čistać na paru. mislila sam kako će mi biti spas za pranje, npr. pećnice i radijatora. ali...jok
nema ni približno dovoljnu snagu pare da otopi masnoću iz moje pećnice ili da izbaci sve što treba iz radijatora
trenutno imam doma posuđeno ovo zepterovo čudo
http://www.zepter-homecare.com/hr_HR/?m=803
to je majkemi čudo od sprave. em usisava, em čisti sve (pa čak i moju pećnicu), em niš ne ostane mokro nakon njega, pegla je fantastična. ja nisam mogla vjerovati koliko je bolji od h2o čistaća u, npr. pranju tepiha. zaaaaakon. oprala sam i kauč, i nakon toga ga usisala, i bio je odmah suh
ispuhala radijatore, izbacila hrpu prašine-a najbolje od svega je što odmah tu prašinu i paučinu što izađe možeš usisat, i to istim aparatom (samo pritisneš drugi gumb)
skup je ko pas, i nikad si ga neću moći priuštiti. ali je stvarno kategorija iznad