Cure dali se M&S gaćice mogu kupiti pojedinačno ili samo u paketu i koja im je cijena?
Cure dali se M&S gaćice mogu kupiti pojedinačno ili samo u paketu i koja im je cijena?
Ja sam taman bila pronašla neke najobičnije bijele gaćone, bez ikakvih kerefeka, komotne, mekanih gumica, ne usjecaju mi se preko reza od carskog... ma milina
A onda su me tete u radnji gdje sam kupovala "oduševile" sa viješću da gaća više jok, jer je, navodno, fabrika koja ih proizvodi - prestala sa radom
:čupa kose:
Na etiketi je uz veličinu pisalo samo Marina Ozalj
S obzirom da je, jelte, Ozalj u HR, pretpostavljam da su i gaće otud uvezene. Zna li neko za dotičnu "marku" i da li je fabrika stvarno zatvorena?
Ako jeste, predstoji mi (opet) mukotrpno traženje The gaća :jadna ja:
Definitivno skiny nr.1. Probala sve tezennis, devic, faro s placa i mnoge druge. Najbolje svaki mjesec jedne i to je to. Tezennis su mi tak neke plitke da dođu do pol guzice.
Obožavam forumske diskusije!
Toliko info i uvida o stvarima, pa čak i o gaćama!
Puno volim forumašice![]()
moja preporuka je Oviesse ili Rossoporpora, jako udobne, nepoderive gaće. Oviesse platila 2,9 eura, Rossoporpora 21 kunu...negdje 2008. i u istom su stanju od tada.
Ako lycra dolazi u obzir, Bellissima ima odlične stvari.
Sumskovoce gdje se mogu kupiti te gaće. Nisam nikada čula za njih.
hanes i fruit of the loom. nepoderive (moje većinom kupljene 2003.godine), i super udobne- samo što su američke. ako zna netko da postoje u hrvatskoj spasila bi se jer su se nakon 7 ,5 godina počele raspadati.
ja nemam hanes, ali muž ima njihovih bokserica i jako su kvalitetne
Galeb i to model koji je visok (do pupka) a nije staromodan već ima lijepi kroj. Umjesto klasične lastike imaju široku elastičnu traku i sve zajedno dobro zategne trbuh nakon carskog. Pamučne i čvrste. Kupovala sam ih u Lorenzu kod tebe (ne znam od kuda mi ideja da si s Paga). Bile su prošlo ljeto dosta skupe, preko 30 kn komad.
Makita, daj molim te, ponovi svoj link za mene šeprtljavu koja ne može naći taj tvoj post, pliz!
Bila sam u M&S i čini mi se da bi njihove bokserice mogle biti ok ali su im ostali samo veći brojevi a meni treba 12 pa ako slučajno koja naleti negdje neka javi. I cijena je prihvatljiva 5kom 120kn.
Posljednje uređivanje od mitovski : 18.02.2011. at 09:58
Hvala ti!
Ove gaćice 447 je broj serije (valjda se tako vode) - to je ona što je meni skroz super!
Ma baš ti hvala![]()
mitovski Oviesse je talijanski lanac trgovina s normalnim cijenama, ima ih u Puli, Kopru, Trstu...u ZG ima Oviesse u Garden Mallu. Rossoporpora gaće sam kupila u mom gradu, ima ih svaka druga trgovina donjim rubljem. Inače volim to talijansko rublje, iako zbog njihovih brojeva uvijek izađem polu-depresivna iz dućana (npr ja imam cca 63 kg i visoka sam 160, a nosim njihov L) ali traju jaaaako dugooo.
Meni su isto M&S najbolje. Najvise mi se svida model kao bikini gacice, sa tankom trakicom preko bokova. Ja sam uzela sada na snizenju dva paketa po 80 kn.
Devica kupujem klincima i zadovoljna sam. Za sebe sam uzela samo potkusulje i isto su mi ok.
http://images.amazon.com/images/G/01...ages/cover.gif
Evo ove, odlicne su!
Samo sa lijepim uzorkom, srceka, tockice,...
Posljednje uređivanje od ani4 : 18.02.2011. at 20:34
http://minishop.t-com.hr/galeb/Produ...&ppsn=1&gid=10
Ovo su mi također omiljene. Češće ih nosim ljeti jer su tanje od onih na gornjem linku.
A gumirana čipka je i nakon 7-8 godina u izvrsnom stanju.
Druge čipke znaju bit ljepše, al ova s natpisom adrijana je naj najkvalitetnija
devića u kvartovskom dučanu Sirius zagreb
Upadam ko padobranac.
Moj glas ide high legs by m&s i definitvno GLB - oduševljena spoznajom da imaju webshop, ali mi nije jasno kako se biraju veličine? Možda stranica nije u potpunosti ok iz mozille?
Kaj nitko ne nosi Pletix-ov veš? Meni je čisto OK, i rublje i badići.
I još je hrvatsko, bar tako kažu.![]()
Posljednje uređivanje od Cathy : 19.02.2011. at 21:42
ja imam jako jako loše iskustvo s Pletixom: kupio mi MM tamo neku fora božićnu piđamu: nakon 2 nošenja bila je sva u mucicama, a nakon prvog pranja (po uputama) se povećala 2-3 broja
kontaktiram ih, ispričaju mi se i ponude zamijeniti tu piđamu i još mi dati poklon bon, ja zamijenim i uzmem sad 2 piđame: jednu sebi, jednu MM-u
rezultat nakon prvog pranja: moja se opet povećala, a muževa nam je ofarbala cijelu vešmašinu, smanjila se i rašila
ja više ne kupujem u pletixu ni da je besplatno
Posljednje uređivanje od tina55 : 19.02.2011. at 21:50
Definitivno HM-ove!
galeb forever. i to onaj s prvog makitinog linka. svi smo u galebu![]()
zene, trebam savjet
iako sam vjerna jednoj drugoj hr marki, kupila neki dan pletix rublje
i grudnjak mi je super, taman kakav volim, bez kosarica, pamucni
ali - škripi
ne kuzim zasto i kako ali kako se micem, ja stalno cujem taj grudnjak kako skripi
danas cu morati na jedan sastanak i vec se vidim kako ne mrdam od straha da mi grudnjak ne progovori
dakle, sto napraviti s njim da ne skripi
opran je na 60, ne koristim omeksivac
pretpostavljam da skripe zice koje idu ispod sisa?
ja kupujem neke no name, za 30-tak kn u lokalnom dućanu pa dok traju.
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 25.10.2011. at 18:30
i meni znali škripkati
prošlo s vremenom (valjda se raširio žljebić tkanine u kojima je žica)
i ja nisam koristila omekšivač, da probaš?