-
Gdje kupiti fora papirnate čaše, salvete i ostalo za ročkas?
Gdje je najveći izbor gore navedenog? Malo sam potražila po netu, specijalizirani webshopovi (barem oni koje sam ja pronašla) i nemaju baš neki izbor
-
Ja kupim u Mercatoru i skroz je super, samo baš cijene nisu, ali jednom godišnje...
-
Osoblje foruma
Imas u DM mislim dvije vrste, imas u Intersparu veliki izbor ... Turbo Limach?
-
-
Ma, da budem iskrena zamislila sam tematski rođendan, točnije Roary-ja
Ima li šanse da ga nađem?
-
Osoblje foruma
Meni se cini da sam ga bas vidjela u Intersparu, ali nemoj me sad psovati ako ga nema ... nazovi neki ducan pa provjeri prije nego krenes.
-
Meni se isto čini da sam vidjela nedavno u Intersparu u CC1, samo ako ne nađeš iz prve nemoj odustati jer te stvarčice za rođendane drže u dućanu na tri mjesta.
-
Hvala cure! Jučer bila u Intersparu ali se nisam sjetila pogledati, danas idem opet
-
Joj mislim da je bilo u katalogu od turbo limača ali nisam sigurna sve na temu roary-a .Ali moja cura je listala katalog da nadje za sebe nesto na Hello Kitty ,ili princeze a braći to vise nije zanimljivo
-
Tnx cure.
Bila jučer u Intersparu. Party program se zaista nalazi na tri odvojena mjesta u dućanu (na odjelu igračaka na dva odvojena mjesta i na odjelu gdje stoji jednokratni pribor tipa salvete, čaše i sl.). Uglavnom Roary-ja nije bilo, pa sam uzela Juriće. Dovoljno je mali da se ne buni, bitno da su auti i da nije Barbie
-
-
Osvježavam temu ... tražim salvete s motivom dinosaura. Gdje je trenutno najveći izbor? Da li ih je slučajno netko negdje nedavno vidio?
Hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma