Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
Recimo da postoje dvije vrste ljudi: volonteri i oni koji to nisu (njihov izbor ). Na ovom forumu primjećujem da ovi drugi često govore ovim prvima što trebaju raditi i kako, da bi valjda ne-volonteri bili zadovoljni. To vrijedi za mnoge teme ovdje. Naravno, takve sugestije rijetko se prihvaćaju.

Isto tako, ako se kom ne-volonteru ponudi da nešto odradi, i to u skladu sa svojim uvjerenjima, to se u pravilu odbija uz riječi: "Hvala, ali, ne, hvala. Ne bih baš. Ne stignem." A stigne svaki dan veći dio dana pisati na forumu o tome što mu se ne sviđa.

Niti ja (zasad) ne volontiram, ali niti ne pokušavam krojiti uređivačku politiku portala.
"Većina je protiv." Ta većina ne volontira, pa samim tim ima i više vremena. Dakle, nemamo realnu sliku.

Realno, niti ja nemam vremena pisati niti ovoliko koliko pišem. Zato se ne mislim o ovome prepucavati, ako tko ima volje za polemiku. To vrijeme otkinula bih od svojih obveza, a onda slijede posljedice.
Nitko ne može konkurirati onima koji imaju takav posao da mogu s posla pisati postove. Vidim da ima i dosta onih koji su na bolovanju, pa čestim pisanjem daju ton svim temama. A je li to stvarno mišljenje većine, čisto sumnjam.
Najbolje je što u obranu adaptiranog ustaju oni koji rade u toj industriji. Njihova objektivnost je stvarno neupitna.
postoji i treća vrsta ljudi. to je ona koja svakom ima nešto za reći, dijeliti packe, pametovat i zna ama baš sve na ovom svijetu - tko koliko radi, gdje radi, koliko je tko na bolovanju, brljbrlj...