Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    RODA nije relevantna za AD.
    Mi smo se educirale za dojenje, o AD nemamo pojma.

Ako, pak, misliš na Forum... činjenica jest da mi ne dopuštamo rasprave o markama mlijeka.
    Dovoljno se reklamiraju i bez nas da bismo i mi bili poligon za to.

Nikada nijedna od nas nije prigovorila nekome zašto dijete hrani formulom, ali nećemo dopustiti da se spominju imena proizvođača niti daju savjeti koje mi ne možemo provjeriti.

Kako su cure i rekle, postoje roditeljski forumi na kojima se mogu naći provjerene informacije.
    Ovaj to nije.
    U redu. Nemam s tim problema.

No, ako bi relevantna izvor za AD trebali biti pedijatri i patronažne, zašto se inzistira da oni dijele savjete, da malo karikiram, u tišini i pognute glave?

Da ne bi slučajno na prvom, drugom, trećem pregledu to spomenuli, pa ne bi li na ovaj ili onaj način potkopali dojenje kakvoj nesigurnoj majci....

Ako već treba biti njihova procjena, pa pustimo ih onda neka i bude njihova procjena kada, kako, koje i zašto.

Moj je mišljenje da letci i netaktična riječ patronažne neće značajno poljuljati onu majku koja je čvrsto odlučila dojiti...A ove koje nisu bi vjerojatno ionako posustale pred prvim problemom.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku

No, ako bi relevantna izvor za AD trebali biti pedijatri i patronažne, zašto se inzistira da oni dijele savjete, da malo karikiram, u tišini i pognute glave?
    Zato jer bi, po pro-dojilačkoj sequence of actions, trebalo to ići samo kao iznimka, nekome tko se ekstremno ne snađe, ne na prvu, tj. ono... u slučaju bolesti i tako nečeg, a ne odmah na prvom susretu. Tipa neće ti doktor/sestra netko odmah za glavobolju tramal i savjetovat o korištenju tramala, počet će s aspirinom, a neki prirodniji će ti reći popij kavu, malo se opusti itd. Ako sam dobro shvatila kako se AD želi pozicionirati - kao lijek, za slučajeve iznimki, a ne kao standardni set. Ono, krajnji cilj borbe je da AD ide na liječnički recept isključivo (ako sam dobro shvatila).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2011. at 19:09

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Odnosno da ispadne iz robe široke potrošnje i prodajnih kanala tipa DM itd. i uđe u ono... ne znam koji counter lijekove - onaj counter koji ide na recept - prescription drug.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •