Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa moje sve su dojile, naše pojedinačno okruženej nije pokazatelj nečega, to smo utvrdili gore pred par strana itd. Nepopularno je na Rodi i u baby-friendly rodilištima, ali nije stvar u popularnosti, nego u tim nekim paradoksima - tipa rooming in AD beba nije s mamom, u titluliranom rodilištu.
    to je strašno-to što nije moguće imati dijete sa sobom, rooming in nije samo tu radi dojenja
    U udruzi Roda ima žena koje nisu dojile i to dovoljno, ne znam osjećaju li se loše zbog toga, mislim da ne
    Na forumu nije dozvoljeno raspravljati o ADu zbog tisuću puta napisanih razloga-a nijedan nije omalovažavanje mama koje ne doje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Na forumu nije dozvoljeno raspravljati o ADu zbog tisuću puta napisanih razloga-a nijedan nije omalovažavanje mama koje ne doje.
    Znaš što, da je to tako trebalo bi onda automatski brisati onaj čarobni konglomerat riječi "vlastita komocija" (i iza toga kad probaš upisati da ispadne ono *** ružna riječ), a vrve na određenim topicima. Tell me it is not so, pa ću se ispravit, već jesam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.02.2011. at 10:47

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš što, da je to tako trebalo bi onda automatski brisati onaj čarobni konglomerat riječi "vlastita komocija" (i iza toga kad probaš upisati da ispadne ono *** ružna riječ), a vrve na određenim topicima. Tell me it is not so, pa ću se ispravit, već jesam.
    "vlastita komocija" je koječija skupina riječi, ja eto mislim da je svaki razlog za nedojenje legitiman. Mene ne mori nedojenje radi "vlastite komocije", jer dokle bi išla kad bi analizirala granicu između naših potreba i zadovoljavanja dejtetovih potreba-kod sviju je različita, mene mori nedojenje žena koje to žele, zdrave su i nemaju nikakvih problema-a nemaju informaciju, fila ih se strahom da će im dijete umrijeti sad od gladi..., ma sve znaš i takvih žena je ipak-najviše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •