Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pedijatar bi morao znati koje je najbolje za koju bebu! Pedijatar bi morao biti taj koji preporučuje koje AD i prati reakcije, te preporučuje zamjenu.

Ali ne znaju, večinom. Preporučuju onog ko je trenutno IN.

Ja sam također čula da mameibebe imaju kvalitetan forum o AD-u. I sigurno se i iz googla može doći do njih.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nitko ne kaže da pedijatri i patronažne ne bi smjeli biti informirani o AD
    njima je to sastavni dio posla i njihova dužnost je biti informiran ALI ne na takav način da ih "kupi" neki od proizvođača svojom donacijom za izradu vizitke ili besplatnim liječničkim kongresom... trebaju dati nepristranu informaciju o tome što sve postoji na tržištu i što je najsigurnije...
    vjerujem da si otvorila temu i objasnila zašto tražiš preporuku za AD i zamolila da ti se netko javi na pp (kako se nijedna marka ne bi reklamirala) da te zaista nitko ne bi osuđivao, a dapače, ko bi te napao, dobio bi neku opomenu vjerojatno
    zašto smo tako rigorozni? zato što je ljudska psiha takva da će dobar marketing prodati sve, čak i ono nekvalitetno
    na žalost, i ja sam bila prisiljena koristiti AD zbog operacije, no, na sreću samo par dana i u tom trenutku sam uzela prvi brend koji mi je pao pod ruku
    tvoja situacija je drugačija, ne kužim se toliko u AD ali znam da sva dječja hrana prolazi jake kontrole a vjerojatno će tvoje dijete samo odabrati što će radije prihvatiti

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prvo kata ja se iskreno nadam da su tvoji zdravstveni problemi iza tebe
    jer zdravlje je na prvom mjestu. ispred svega.
    bas u tom kontekstu na rodi nema price o AD. ne zato sto svi mi mislimo da je AD otrov ili slicno, vec zato sto je roda udruga kojoj je jedan od ciljeva promoviranje dojenja. jer ipak smo mi sisavci. na tom polju roda jako puno radi, daje i dala je.
    informacije koje i kako dati AD djetetu u nekom za mene normalnom svijetu bi trebao dati pedijatar. isto kao za antibiotik. naravno da su sva AD u osnovnom djelu ista, ali da li je bitno da ima probiotike, da li je bitno da bude obogaceno tim i tim vitaminom. ipak neko bi trebao znati sve o tome, a ne da se svede na trenutno marketinsko stanje. m ozda je neko AD puno bolje od nekog drugog, ali mu je ambalaza neprivlaca. po meni je to na pedijatru da prouci i da preporuci.
    ono sto sam svojim postom zeljela reci tu na rodinom forumu je maknut AD ne kao otrov, vec da se bar na nekom mjestu stvori oaza di dojenje nije nesto sto je fuj, sto je karakteristicno za zemlje treceg svijeta ili sl. vec da je normalno za sve sisavce pa tako i za covjeka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •