-
Pedijatar bi morao znati koje je najbolje za koju bebu! Pedijatar bi morao biti taj koji preporučuje koje AD i prati reakcije, te preporučuje zamjenu.
Ali ne znaju, večinom. Preporučuju onog ko je trenutno IN.
Ja sam također čula da mameibebe imaju kvalitetan forum o AD-u. I sigurno se i iz googla može doći do njih.
-
nitko ne kaže da pedijatri i patronažne ne bi smjeli biti informirani o AD
njima je to sastavni dio posla i njihova dužnost je biti informiran ALI ne na takav način da ih "kupi" neki od proizvođača svojom donacijom za izradu vizitke ili besplatnim liječničkim kongresom... trebaju dati nepristranu informaciju o tome što sve postoji na tržištu i što je najsigurnije...
vjerujem da si otvorila temu i objasnila zašto tražiš preporuku za AD i zamolila da ti se netko javi na pp (kako se nijedna marka ne bi reklamirala) da te zaista nitko ne bi osuđivao, a dapače, ko bi te napao, dobio bi neku opomenu vjerojatno
zašto smo tako rigorozni? zato što je ljudska psiha takva da će dobar marketing prodati sve, čak i ono nekvalitetno
na žalost, i ja sam bila prisiljena koristiti AD zbog operacije, no, na sreću samo par dana i u tom trenutku sam uzela prvi brend koji mi je pao pod ruku
tvoja situacija je drugačija, ne kužim se toliko u AD ali znam da sva dječja hrana prolazi jake kontrole a vjerojatno će tvoje dijete samo odabrati što će radije prihvatiti
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma