Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su u rodilištu preporučili baš određeno mlijeko i lijepo objasnili koliko žličica, koliko vode, koliko dnevno..., iako ih ja to nisam pitala, iako sam dojila i adap. mlijeko mi nikad nije trebalo. To je po meni puno veći problem od nereklamiranja adaptiranog. Kao da ovo što sam ja doživjela u rodilištu nije reklama!
    uf.. to JE reklama i to reklama najgore vrste.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni sad nije nesto jasno.
    neko mora preci na AD i trazi informaciju. i u cemu je problem?
    nema je na rodi,pa nije roda sveto slovo za sve. roda se odlucila za dojenje, tu mozes naci sve informacije u vezi toga. mozes pitati. roda se za to odlucila.
    niko, ali niko na tebe nece gledati kao na nesto cudnovato ako ne dojis. na zalost kod nas je cesce obrnut proces.
    vec je receno da informaciju mozes dobiti na dosta mjesta, pa i na drugim roditeljskim forumima.

sad prica oko papirica. ne kuzim sta nekome moze pomoci papiric. sta ti moze reci vise od tvog pedijatra ili patronazne? ali lijepi papiric, ostaje u sjecanju. brand ostaje memoriran i kad neko se nadje u poziciji kate klik, otice ce i kupiti to sto mu je negdje oslao memorirano. i to je reklama. za moj pojam perfidna. dakle da kad zapadnes u probelm da te pedijatar savjetuje i da tamo dobijes pravu informaciju, a ne da u takvim osjetljivim trenutcima se osljanjas na papiric.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •