Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    samo još jednom...ne moram ja na rodi dobiti informacije o AD, ali mislim da je uredu da vam patronažna spomene kad vam dođe u posjet i tu opciju a ne da ju se linčuje jer je eto usudila se spomenuti nešto drugo sem dojenja, o tome ja pričam....nemojte biti isključive....ja sam bila, ništa drugo osim dojenja mi nije bilo dobro...i vjerovatno bi kao i mnoge druge od vas i ja reagirala na patronažnu da mi je u prvom posjetu spomenula AD, ali jbg. nikad neznate što vas u životu čeka...
    Katak.klik, pls nemoj se živcirati oko dojenje - adaptirano. Kako budeš kao majka stjecala razna iskustva, možda ti se poljuljaju i druge neprikosnovene postavke koje ćeš negdje pročitati.

Sve će biti OK, sumnjam da će kutije AD-a bit dilane od droga-dilera, bottomline - sve ti je to ista kaša (jedno od drugog AD-a, osim u specifičnom problemu - alergije itd.).

Svaki aktivizam je i isključiv.

Prihvati to tako, ako te muči ovo oko dojenja, onda zaključujem da si pobijedila najvažniju bitku ili da si na dobrom putu !

Nema recepata ni za što - od roditeljstva, pa do izbora AD-a, edukacija je koji put jedno, život je drugo i sve je OK, dok je zdrava glava tu, ti si sigurno Ok mama i sigurno ti je bilo teško prestati s dojenjem i naići na šutnju od onih s kojima si se emotivno povezala, ali to je tako - to nije osoba, nego organizacija, sa svojim misijmama, vizijama, pravilima itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2011. at 11:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •