Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
samo još jednom...ne moram ja na rodi dobiti informacije o AD, ali mislim da je uredu da vam patronažna spomene kad vam dođe u posjet i tu opciju a ne da ju se linčuje jer je eto usudila se spomenuti nešto drugo sem dojenja, o tome ja pričam....nemojte biti isključive....ja sam bila, ništa drugo osim dojenja mi nije bilo dobro...i vjerovatno bi kao i mnoge druge od vas i ja reagirala na patronažnu da mi je u prvom posjetu spomenula AD, ali jbg. nikad neznate što vas u životu čeka...
da al da li misliš da će u tom slučaju sve one nesigurne majke posegnuti prije/lakše za AD nego malo ustrajati da bi se uhodale i one i bebe sa dojenjem?
vjerojatno hoće, ja ih znam par takvih koje su pod "predostupnim" inforamcijama bile izbombardirane AD iako kod njih nije bilo razloga da ne doje kao kod tebe već jednostavno trebalo se uhodati no otišle su linijom manjeg otpora.
ja sam uvijek za to da se ženama kod koji je to potreba, ukaže pomoć od strane stručnih ljudi i po pitanju AD-a no ne da se s AD i informacijama o njemu ide prije nego ima potrebe.
stoga to spominjanje AD-a na prvom patronažnom posjetu po meni nije najbolje i najsretnije.