Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mislim da će ti malom odgovarat svako mlijeko, ne brini.
    Imaš masu foruma o toj temi, ja sam u panici isto kupila podatke jer se nisam htjela informirati, pa kad mi je beba umalo opet dehidrirala, odlučila sam se za izdajanje...a s vremenom je trebalo i AD jer ručno izdajanje je trajalo...satima.
    Cijelu trudnoću i godinama prije nje sam fascinirano čitala o dojenju i odlučila...ali beba nije...ni savjetnice (telefonski, uživo...) nisu uspjele pomoći..(hvala im)...a sad kad čitam tebe...i tvoj razlog...
    sramota me je ženo što sam plakala mjesecima radi toga što će mi dijete probati išta osim moje sise tih prvih šest mjeseci, pa bočice...
    Nema šanse da bih to ponovno prošla s drugim djetetom...kako god to da netko shvatio...tko je prošao te osjećaje (pogotovo nakon savladanog dojenje, onih početniht teškoća, taman kad krene glatko...)...ma suludo...Uglavnom, nemoj se nervat, nema tu neke filozofije, imaš ozbiljnijeg posla...a stres ti ne treba....
    Mene je isto smetalo to što mi pedica nije rekla da postoji antirefluksno mlijeko (a da ne govorim da me nije ni u jednom trenutku uputila na savjetovalište za dojenje, niti informirala da postoji u mom gradu iako sam joj svakodnevno dolazila jer je mala gubila na težini ...srećom postoji internet) jer smo joj se stalno žalili na povraćanje, pa kad sam već tražila savjet (jer je sve išlo k nedojenje), trebala mi je reći za tu info (ne reklamirati marku, ima ih više).
    Posljednje uređivanje od linolina : 16.02.2011. at 19:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •