Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja je istina da je svijet nakupina interesnih skupina i da je danas više nego ikad teško doći do neke common istine, ali to je sad šira tema od laktavizma, a da statistiku razumiju samo rijetki (ja nisam ta) i da je njom tek lako manipulirat, u svim područjima. Ja u neke postavke oko dojenja - ne vjerujem - sad pak onim kritiziranim argumentom - gledam oko sebe pa što vidim iz okoline..

Ovo oko tekstova, tu se vraćamo na prožvakavanu temu, tone su napisane, svi znaju di je.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 18.02.2011. at 12:31

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je istina da je svijet nakupina interesnih skupina i da je danas više nego ikad teško doći do neke common istine, ali to je sad šira tema od laktavizma, a da statistiku razumiju samo rijetki (ja nisam ta) i da je njom tek lako manipulirat, u svim područjima. Ja u neke postavke oko dojenja - ne vjerujem - sad pak onim kritiziranim argumentom - gledam oko sebe pa što vidim iz okoline..
    Kao što smo već zaključili, statistika iz kojeg se izvlače ove brojke je puno veći uzorak ljudi od tvoje okoline ili moje.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da ne vjerujem u sve benefite dojenja, već sam se kod vlastite djece uvjerila da je nije tako.

Sin, koji nije znao piti niti na bočicu niti dojiti, je bez problema prihvatio dohranu i žvakao, a kćer, isključivo dojena, i sad sa svojih 18 mj se guši kod svakog obroka.
    A u tekstovima se navodi da dojena djeca gotovo u pravilu nemaju problema sa gušenjem..... ne sjećam se detalja.... nešto im se razvija tijekom dojenja...
    I da dalje ne nabrajam.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo da ne vjerujem u sve benefite dojenja, već sam se kod vlastite djece uvjerila da je nije tako.

Sin, koji nije znao piti niti na bočicu niti dojiti, je bez problema prihvatio dohranu i žvakao, a kćer, isključivo dojena, i sad sa svojih 18 mj se guši kod svakog obroka.
    A u tekstovima se navodi da dojena djeca gotovo u pravilu nemaju problema sa gušenjem..... ne sjećam se detalja.... nešto im se razvija tijekom dojenja...
    I da dalje ne nabrajam.
    Ovo su pretjerivanja, uz svo postovanje prema aktivizmu.
    AD dijete ne znaci bolesno dijete niti dojeno dijete nije jednako zdravo dijete.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Jednostavno ne mogu a da ovo ne primijetim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •