Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Podržavam rad Udruge i sva nastojanja oko promocije dojenja, ali onaj članak je zaista grozan.
    Mislim da nikakve koristi od njega, osim pukog zastrašivanja i stvaranja ovako negativne atmosfere nema.
    Ima puno boljih i prihvatljivijih načina koja ionako već prakticirate, da vam ovaki napisi na razini 24 sata stvarno ne trebaju.
    U stvari, može biti samo kontraproduktivno.
    Šteta, jer u vrijeme mog dojenja nije bilo neta, pa često pomislim kako bi vjerovatno moja djeca puno više profitirala da sam mogla dobiti bolje informacije od onih koje su u to vrijeme davali pedijatri i okolina. Međutim, kao što sam i prije navela, ovakav članak bi polučio samo negativne emocije u ionako jednom od najosjetljivijih razdoblja svake žene.
    I sad, s ovakvim odmakom, ostavlja gorak okus u ustima.
    Ali ne zato što mislim da sam svojoj djeci nanjela zlo dajući im nakon 6 mj. AD, već jednostavno zato što ne volim promoviranje nečeg tako lijepog kao što je mm na način da se kod roditelja izaziva strah i osjećaj krivnje.
    I još na kraju, kad smo već kod straha, prije bih djetetu dala AD nego mlijeko druge žene.
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 22.02.2011. at 17:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •