Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Operacija krajnika u Rijeci

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Operacija krajnika u Rijeci

T. je dobio preporuku da izvadi prvenstveno treći krajnik, a možda i sve skupa. Zanima me kako izgleda operacija krajnika u Rijeci, kakva je procedura, gdje se točno izvodi, kakva je situacija s ostajenjem s djetetom i iskustva općenito. Također bih molila preporuku za dobrog otorinca u Rijeci za drugo mišljenje. Hvala.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa vadio 3. lani u rijeci
    operirao ga je velepič - sve pohvale njemu i bolnici

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Može malo detalja, ne znam baš ništa. Npr, koliko se ostaje, kako izgleda cijela procedura, boli li poslije?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bila je moja prijateljica sa curicom od 5 godina sada u prvom mijesecu.Morala se javiti dan ranije do 12 sati na otorino u Riječkoj bolnici.Taj dan su je zaprimili u bolnicu i pustili sa mamom kući i drugo jutro je morala rano doći u bolnicu.Mama je morala otići doma a dijete je ostalo.Zvala je na telefon da vidi kako je operacija prošla i došla tek u posijetu popodne.Uspjela je biti sa djetetom 2 sata i morala je otići.Tu noć je dijete ostalo u bolnici i drugo jutro je išla po nju za doma.Znači treba progurati 1 dan i noć.Srećom da su dijeca taj dan dosta pospana pa prespavaju i dan i noć.
    Oni imaju sobu za djecu i bilo je dosta dijece.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cijenjeni riječki privatni otorinac je dr. Primc. On izvodi i operacije krajnika, mislim da se sve obavi u dan i nema ostajanja, ali detalje ipak ne znam.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U, ja sam diplomirala na temu ORL u Rijeci. Naš najmladji ima užasne probleme sa uhom - godinu dana nam curi gnoj iz desnog uha i nitko nezna što mu je. Stavljali smo cijevčicu, vadili treći krajnih, operirali uho...I opet curi, tako da ja baš i nemam više povjerenja u Rijecki ORL. Bili smo i kod dr. Primca - nije nam rekao ništa što nam nisu rekli na ORL u Kbc , jedino nas je htio nagovoriti da dodjemo vaditi treći krajnik kod njega - privatno ..GRRR. Evo, trenutno smo opet na antibiotiku, a rana od operacije nije još ni zacijelila kako treba ( Sljedeći korak nam je otići u Ljubljanu u Klinični centar, možda nam tamo netko i pomogne.

Kada se vadi treći krajnik onda može dijete doma isti dan - uz uvjet da ste u Rijeci ili negdje blizu (mi smo u Bakru pa smo išli doma). Ako se vade svi krajnici onda se ostaje jednu noć i ujutro se ide doma. Kada dodjete u posjetu donesite djeci nešto za jest - nešto što smiju- jer hraba je užasna. Ili jih nude kruhom a djeca to ne mogu jer su jadna operirala krajnike...Sestre se trude ali ne mogu baš puno jer nemaju uvjeta - nema lijekova, nema hrane, nema krevetnine,...Užas, naše zdravstvo (

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

imam vremena pa malo detalja
    mališa je pred godinu dana vadio 3krajnik u riječkom kbc
    nekoliko dana prije op. bio je na pregledu (od otorinca, vadio krv). na sam dan op. došli smo oko 7ipol, pregledan je i ostala sam s njm negdje do 9 kad su ga išli pripremiti. dalje nisam smjela biti s njim. znači, sestra mu je dala puhati balon, sirup...
    oko 10ipol je bio na programu i do ~11 natrag u sobi. probudio se i opet zaspao do negdje podne. ja sam to vrijeme sjedila na parkingu u autu i ubijala se kako će sve proći jer sam noć prije googlala, što je naravno, bilo potpuno krivo. ali u tom trenutku se jednostavno nisam mogla oduprijeti nagonu
    oko podneipol sam došla gore, bio je budan. sestra ga je hranila nekom maneštrom, u kojoj se mališa doslovce davio (2 tanjura ). mogla sam, ali isam htjela uć dok ne pojede.
    kad je sve potamanio, ušla sam i bila s njim do negdje 3ipol kad su nas pustili doma. nakon tjedan dana smo išli na kontrolu
    nikakvih trauma, posljedica nije bilo. kao da nije bilo op. što se tiče mališe. osim više nije bilo upala uha, što je mališa konačno čuo

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala svima.
    Postoji li neko doba godine kad se to radi ili ne radi?
    I čula sam dvije priče da je dijete došlo na vađenje 3. krajnika, a da su doktori onda na licu mjesta odlučili izvaditi sve. Je li da je to neki šum u komunikaciji, da nije moguće tako?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima.
    Postoji li neko doba godine kad se to radi ili ne radi?
    I čula sam dvije priče da je dijete došlo na vađenje 3. krajnika, a da su doktori onda na licu mjesta odlučili izvaditi sve. Je li da je to neki šum u komunikaciji, da nije moguće tako?
    i to je moguće
    ako liječnici u tom trenutku procjene da su prva dva žarište i da ih je nužno vadit. ali mislim da je to rijetko
    zato i je pregled prije operacije, i još jedan ujutro na sam dan operacije

što se doba godine tiče, mislim da nema prepreka
    dijete mora biti zdravo, znači bez upala

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi smo isto naručeni u četvrom mjesecu na vađenje trećeg krajnika,da li netko zna gdje se nalazi anesteziolog,nisu nam rekli u poliklinici,smo da se moramo tamo naručit i na pregled?Isto u Rijeci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •