-
U, ja sam diplomirala na temu ORL u Rijeci. Naš najmladji ima užasne probleme sa uhom - godinu dana nam curi gnoj iz desnog uha i nitko nezna što mu je. Stavljali smo cijevčicu, vadili treći krajnih, operirali uho...I opet curi, tako da ja baš i nemam više povjerenja u Rijecki ORL. Bili smo i kod dr. Primca - nije nam rekao ništa što nam nisu rekli na ORL u Kbc , jedino nas je htio nagovoriti da dodjemo vaditi treći krajnik kod njega - privatno ..GRRR. Evo, trenutno smo opet na antibiotiku, a rana od operacije nije još ni zacijelila kako treba
( Sljedeći korak nam je otići u Ljubljanu u Klinični centar, možda nam tamo netko i pomogne.
Kada se vadi treći krajnik onda može dijete doma isti dan - uz uvjet da ste u Rijeci ili negdje blizu (mi smo u Bakru pa smo išli doma). Ako se vade svi krajnici onda se ostaje jednu noć i ujutro se ide doma. Kada dodjete u posjetu donesite djeci nešto za jest - nešto što smiju- jer hraba je užasna. Ili jih nude kruhom a djeca to ne mogu jer su jadna operirala krajnike...Sestre se trude ali ne mogu baš puno jer nemaju uvjeta - nema lijekova, nema hrane, nema krevetnine,...Užas, naše zdravstvo
(
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma