-
Peckanje iznad pupka
Drage moje trudnice, i mame..
Treba bi mala pomoć, trenutno sam u 36.tjednu trudnoće te odbrojavam još sitno do poroda..
Naime jedina tegoba koju dosada imam je trenutno peckanje iznad pupka i nikako ne mogu dokučiti što ino znači..
To sam primjetila u zadnja dva dana, te se javlja kada kihnem, kada puhnem nos (obavezno svako jutro mi je nos pun), kada se nakašljem, ali danas je to peckanje konstatno i neizdrživo...
Naravno pokušala sam dobiti doktora ali se ne javlja, pa uzaludno ću probati i sutra, ali čisto me sada to plaši...
Da li je netko od vas imao slično iskustvo i što je to na kraju ispalo? da li da se obazirem na to ili ne?
Hvala unaprijed na odgovoru...
-
jesam ja, u drugoj trudnoći, kad sam kašljala, puno se smijala, ili na kraju, samo ležala na pogrešnoj strani (lijevoj) oštar, neugodan osjećaj pečenja
mislim da se to rastežu do maksimuma ligamenti koji na okupu drže unutrašnje organe, poslije poroda nemam takvih senzacija
-
hvala ti na odgovoru...
samo što meni evo niti sad to ne prestaje... nažalost da se izrazim počelo me isto peći i dok sam obavljala veliku nuždu, hodajući po stepenicama.. čula sam se s doktorom u međuvremenu, on je rekao da odem ujutro kod svoje doktorice te ju tražim da izvadim krv i mokraću i da mu se onda javim...
mama me već pakira u bolnicu...a ja ni sama ne znam šta bi prvo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma