Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: fiksni aparatić za zube

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam prozirne bravice i bijelu žicu. i gore i dolje. nije se ništa vidjelo. bio je super aparatić.
    ovo mi zvuči super, jer, iskreno, te žice i bravice mi ne izgledaju niti malo privlačno... jeli bilo kakve promjene u govoru, dok si nosila aparatić?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jeste vi sa svojim stomatolozima i ortodontima popričali o vrlo mogućoj paradontozi kad se zubi pomiču u odrasloj dobi?

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vi sa svojim stomatolozima i ortodontima popričali o vrlo mogućoj paradontozi kad se zubi pomiču u odrasloj dobi?
    Budući da trenutno i sama razmišljam o fiksnom aparatiću a imam preko 30 godina da li mi možeš reći od kud ova informacija? Meni na informativnim razgovorima nitko od stomatologa/ortodonata nešto ovakvo nije spomenuo. Hvala unaprijed...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi zvuči super, jer, iskreno, te žice i bravice mi ne izgledaju niti malo privlačno... jeli bilo kakve promjene u govoru, dok si nosila aparatić?
    nikakve
    jer su bravice s vanjske strane zuba, a to nije važan dio za proizvodnju govora
    problem su mobilni apartići
    i ovi novi fensi šmensi di se bravice lijepe na stražnju stranu zuba. skroz su nevidljive ali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •