-
Prima- ukalkulirala sam prijevoz na cca 2godine + još neki 20%nepredviđenih troškova i dalje mi se isplati, ako je to tako kako sam čula.
Zrina-ja sam zube u djetinjstvu izravnala i prestala nosit aparat s nekih 17,nakon mjesec dana jedinice su ponovo krenule svaka na svoju stranu pa sam izvadila jednu četvorku i napravila novi mobilni aparat. Naravno nije mi se dalo više nositi pa sam odlučila da mi je ok da su mi zubi malo grbavi. U međuvremenu su se zubi malo po malo razmicali(jedna jedinica ide prema gore, druga prema dolje s time da i ostatak zubi pomalo klizi svaki na svoju stranu) I sada u trideset i drugoj su počeli jako klizit, u zadnja tri mjeseca su se toliko pomakli da mi je stomatologica na redovitoj kontroli ostala šokirana.
Otrodontica kaže da će se to tako nastaviti i jedna jedinica će prije ili kasnije otići skroz gore..onak horizontalno. Imam to u široj familiji i moram priznat da se toga užasavam, a druga stvar je vrlo vjerovatno paradentoza.
A i svakako moram pitati tko mi garantira da se zubi neće ponovo vratit!?
Zhabice jel imaš na obje vilice žice?
Konkretno ja sam čula za najeftiniju opciju 3500,00 kn jedna vilica. Svakako moram pitati da ne naplačuju posebno preglede i koješta.Dobro da si rekla, to mi ne bi palo napamet pitati.
-
Moram priznati da ja nakon skidanja fiksnog aparata nisam htjela nositi još mobilni, a trebala sam. U stvari sam se sa ortodonticom dogovorila da ostavimo fiksni pola godine duže umjesto mobilnog.Možda je i to jedan od razloga što se sve vratilo na staro.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma