Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: fiksni aparatić za zube

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    da, obje zice imam.

najtezi dio od svega mi je bio vadjenje zubiju

onako pomisao da vadim 4 zdrava zuba mi je bila bas koma, a onda sam jos i htjela ubrzat stvar pa sam u 8 dana izvadila 3 zuba O_O prestrasno nesto! nemoj to uradit, radje ajde polako, smanjit ces si gnjavazu. nije samo bolilo nego nisam mogla jest i bas mi je to bio koma period dok mi rane nisu zarasle, sta nije trajalo predugo al nisam to ocekivala pa mi je sve bilo malo sokantno.

stavljanje zica i sve kasnije zatezanje mi je bilo sitnica, nije me bolilo ko sto sam ocekivala.
    To nije tako skupo, meni su na ovom prvom pregledu rekli jedna vilica 8000,00 kn, dvije 13 ili 14...nisam znala da postoje ti mobili za poslje, svakako moram pitati dali su uračunati u cijeni ili se naknadno plaćaju.
    Ne znam, jako mi je to puno novca i kada ti neko ponudi 3500,00 naspram 8000,00 onak, primamljivo je..a opet meni su to prevelike razlike, nešto mi ne štima.Ajde da su jeftiniji za 20-30%, al baš za toliko....

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    ..nisam znala da postoje ti mobili za poslje, svakako moram pitati dali su uračunati u cijeni ili se naknadno plaćaju.
    Ne znam, jako mi je to puno novca i kada ti neko ponudi 3500,00 naspram 8000,00 onak, primamljivo je..a opet meni su to prevelike razlike, nešto mi ne štima.Ajde da su jeftiniji za 20-30%, al baš za toliko....
    "mobil za poslije" moja ortodontica zove retainer http://en.wikipedia.org/wiki/Retainer_(orthodontics) , ja sam shvatila da je to obavezno kasnije, inače stvarno postoji šansa da se zubi vrate na staro. ja ću ga platiti dodatne 2000 kn.
    3500 mi se čini čudno, jer sam mislila da ih bar toliko koštaju te žice, brave, čisti materijal

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    To nije tako skupo, meni su na ovom prvom pregledu rekli jedna vilica 8000,00 kn, dvije 13 ili 14...nisam znala da postoje ti mobili za poslje, svakako moram pitati dali su uračunati u cijeni ili se naknadno plaćaju.
    meni se to isto cini malo, mozda je stvar u tom naplacivanju svakog pregleda poslije, raspitaj se dobro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •