Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Grudnjak za dojenje za veće grudi

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Grudnjak za dojenje za veće grudi

Opet ja, jel' se vidi da baš i ne izlazim?

Molila bih preporuku za dobar, čvrsti grudnjak za dojenje tj. bez žice koji stvarno drži i veće grudi... imam, npr., neke od Neckermanna koji zapravo ne rade ništa. Imam jedan Liscin koji je čvrst i on mi je ok, ali bih rado još neki model. I voljela bih da u njemu ne ličim na svoju nonu u grudnjaku.

Zanima me i do kad ste nosili grudnjake bez žice? Ja sam prvi put gotovo čitavu prvu godinu, tek sam se negdje s 11 mjeseci odvažila na žicu i to zbog kupaćeg.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam problem. treba mi grudnjak. 85 D mi je trenutno na rubu da mi ispadnu neznam više koji i kakav da uzmem. ovaj ima žicu. nevolim one bapske.al neznam ocu ga morat uzeti.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ej, Balarosa!

Pa kaj Neckermann i Lisca imaju grudnjake za dojenje? :neupućena:
    Mislim, one kojima se košarica može naprijed lijepo otkopčati?

Kopiram svoj post s teme "Gdje kupiti?":
    Najbolji su mi u Aniti (Gundulićeva), ima svih brojeva, pamuk ili microfibra, ima i u Chiccu (Vukovarska) pamučnih, ali ni kod jednih nije baš jeftino.
    U Muelleru je jeftinije. No, imali su tada samo jedan model, jako visok, pa ne može na svaku ljetnu majicu (vidio bi se gornji rub košarice), a i prilično mi je neudoban
    Vidim da u Rijeci imate "Anitu" i "Chicco". "Anitini" su mi baš jako lijepi.

http://www.fanat-jadrijevic.com/maloprodaja.php

http://www.chicco.hr/Contactmap.aspx...4-cd7fc3bbcd92

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me i do kad ste nosili grudnjake bez žice? Ja sam prvi put gotovo čitavu prvu godinu, tek sam se negdje s 11 mjeseci odvažila na žicu i to zbog kupaćeg.
    Pa ja cijelo vrijeme nosim ove bez žice, tj. one koji se otkopčavaju naprijed, a, naravno, nemaju ni žicu!
    Ne bih baš da mi se dogodi neki zastoj, i tak. Ovi grudnjaci koje imam su mi stvarno udobni, pamučni (a MM-a ne treba dodatno zavodit' !)

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, Balarosa!

Pa kaj Neckermann i Lisca imaju grudnjake za dojenje? :neupućena:
    Mislim, one kojima se košarica može naprijed lijepo otkopčati?

Kopiram svoj post s teme "Gdje kupiti?":

Vidim da u Rijeci imate "Anitu" i "Chicco". "Anitini" su mi baš jako lijepi.

http://www.fanat-jadrijevic.com/maloprodaja.php

http://www.chicco.hr/Contactmap.aspx...4-cd7fc3bbcd92

Pa ja cijelo vrijeme nosim ove bez žice, tj. one koji se otkopčavaju naprijed, a, naravno, nemaju ni žicu!
    Ne bih baš da mi se dogodi neki zastoj, i tak. Ovi grudnjaci koje imam su mi stvarno udobni, pamučni (a MM-a ne treba dodatno zavodit' !)
    Imaju i Neckermann i Lisca i baš dobro da si me pitala jer sad vidim da Neckermann ima puno bolji izbor nego prije 4 godine i modeli izgedaju konkretnije. Na Liscinim stranicama ne mogu naći, ali kupila sam ga prije mjesec dana, koštao je nešto manje od 200 kn.

Za Anitu znam da ima, ali meni je to preskupo, ne dam 300 kn za nešto što ću nositi još relativno kratko, a nije mi "wow". Bila bih najsretnija da mogu nositi obične grudnjake, sa žicom... zavođenje ili ne, u tome se bolje osjećam, zato me zanima kad su drugi počeli. T. sam dojila skoro dvije i pol godine, nije bilo zastoja, ali to su, nakon godine dana, ipak bile manje količine.

Zadarmamica, nisam shvatila, ti pitaš za običan grudnjak ili za dojenje? Moj Liscin je veličine 90D, a bio je i još jedan koji mi je bio prevelik tako da bi tamo mogla naći svoju veličinu. I ne znam kako je u drugim gradovima, ali u Rijeci na Korzu u Liscinom dućanu uvijek naletim na prodavačicu koja mi super zna pogoditi što trebam i što će mi stajati. I ne, to nije moja mama i nemam dionice Lisce i ne plaćaju me za reklamu, kako izgleda

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

hm..... drago mi je zbog ove teme... push up sam nosila do prije 2 mjeseca, i prešla sam na nečiji koji sam platila 200 tinjak kuna, pamučni, ima silikonsku žicu i zapravo je dobar... nažalost ne znam koja je marka, kupila sam ga tu u selu u prčvarnici od dućana...

samo što je meni sada problem jer ne mogu naći kvalitetan grudnjak za dojenje i uopće ne shvaćam koja mu je svrha osim toga što se može otkopčati jer mislim da najobičniji pamučni grudnjak ili sportski top sa mogućnosću umetaka može poslužiti svrsi...

isto tako ja sam 85 c i jako teško je naći dobar grudnjak...
    pa su sve preporuke dobrodošle...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam anitine i s njima sam ful zadovoljna. one od mikrofibre, ne pamucne. imam ih 5 i nosim ih vec 5 godina kolko dojim (isuse boze, tek kad napisem skuzim kolko je to vremena).

probala sam liscin, ok je ali ne ko ovi, i one iz h&m, isto me nisu zadovoljili, i jos neki, koji ono bjese.. mothercare? ma anitini su mi definitivno najbolji i nije mi zao ni lipe kaj sam dala za njih.

nosim ih i na sport iako nema tog grudnjaka koji moze obuzdati ovolike sise pa se uvijek mucim

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Andynoa, mislim da nema razlike osim otkopčavanja, no ja ipak više volim moći ga otkopčati jer inače sve rastegnem povlačeći prema dolje i kompliciranije mi je kad sam negdje vani izvaditi cicu. I ovako se, u cilju da budem što diskretnija i što brža, sva sprtljam.

Idem malo pogledati te Anitine kad ih toliko hvalite, možda nađem nešto što bih nosila i kasnije...

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja imam triumphov grudnjak/e za dojenje. obični su pamučni,bez žice i otkopčavaju se naprijed. jako su udobni,lijepo stoje,ispod uskih majica se ne vide obrisi i svakom ih preporučam.
    platila sam po komadu 180kn. šteta je samo što nisu imali u boji nego samo bijele,ali super je to što se mogu iskuhavati kod pranja...

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

omjer cijene i kvalitete- anita, apsolutno. Ja ih nisam uspjela uništiti ni nakon 5 godina dojenja, a neki chicco se raspao za mjesec dva, ošla kopčica, sve

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja imam E korpe i ovi Liscini su mi uvek bili na knap.
    I moj glas ide za Anitu i Triumph, secam se da sam ih dobro platila, ali sam ih dobro i iznosila.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja u preko 3 godine dojenja nisam našla grudnjak za dojenje u veličini koja mi treba
    gledala sam u Aniti ali tamo bi me koštao cca 500-600 kuna, što nema teoretske šanse da dam

zato nosim obične i sa žicom, lagano ih uništavam sa svakim dojenjem, ali druge mi nema

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja imam 2 anitina za dojenje i ta dva nosim već 2,5 godine i u super su stanju. Bijeli, pamučni i uredno ih otkuhavam svako toliko.
    Istina ne dojim već pola godine, ali ih i dalje nosim. Što zbog ljenosti, što zbog toga što Mo još uvik najlakše zaspe s cicom u ruci, a što zbog toga što veličina 90H nije posebno raširena, pa bi ionako opet morala kupiti Anitin grudnjak

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam 2 anitina za dojenje i ta dva nosim već 2,5 godine i u super su stanju. Bijeli, pamučni i uredno ih otkuhavam svako toliko.
    Istina ne dojim već pola godine, ali ih i dalje nosim. Što zbog ljenosti, što zbog toga što Mo još uvik najlakše zaspe s cicom u ruci, a što zbog toga što veličina 90H nije posebno raširena, pa bi ionako opet morala kupiti Anitin grudnjak
    svi hvalite Anitine grudnjake, ali gdje njih nabaviti... u mojem gradu (čitaj selu) danas provjerila NEMA
    do ZG-a je 120 km, i u ovakoj visokoj trudnoći ne preporučam si ići gore...
    Možda znate postoji li nekakav on-line shop gdje bi se isti mogao nabaviti, jer takvi shopovi me u zadnje vrijeme spašavaju od ludila ovog grada....

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

probaj nazvati njihovu veleprodaju u solinu pa nešto dogovoriti (makar ja u životu nisam kupila grudnjak bez probe, pa ne znam bi li i tu riskirala)

http://www.fanat-jadrijevic.com

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Definitivno i jedino Anita je da su skuplji ali se ne mogu usporediti s drugima ( probala sam ) pogotovo ako imate veće grudi kao ja. Prije sam imala punu 5 a sad da boli glava i morala sam se isprsiti za dobar grudnjak. Nema žice, super drži i udoban ne žulja a u aniti su gospođe bile jako ljubazne i valjda sam probala 15 grudnjaka dok nismo našli koji mi je dobar, jer ne samo da imam velike grudi nego je i oblik takav da mi je i prije bilo teško naći grudnjak. Sada mi je veličina 80E a taj omjer nemogu nigdje naći.
    Ovaj zadnji koji sam kupila je bio preko 500Kn, međutim ova 2 prije ( i sve ih nosim i super su ) su bila negdje oko 280kn ako se ne varam a model je 5075 412 ako nekoga zanima neka pogleda.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    probaj nazvati njihovu veleprodaju u solinu pa nešto dogovoriti (makar ja u životu nisam kupila grudnjak bez probe, pa ne znam bi li i tu riskirala)

http://www.fanat-jadrijevic.com
    meni su grudi uvijek iste veličine, i uvijek sam kupovala grudnjak na slijepo i nisam pogriješila, puno stvari kupujem otkad sam trudna on-line i iznimno sam zadovoljna, jer nekad nemam prilike doći do auta pa da sama odem...
    hvala ti na preporuci, nazvat ću i pitati, jer tko pita ne skita )

mfo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Balarosa, ja nosim grudnjake za dojenje iz hm i to sa žicom
    Trenutno imam veličinu 80E
    odlični su mi, lijepo izgledaju i na golo i kad se obučeš
    ne podnosim grudnjake bez žice i kupila sam jednog u aniti za nekih 350kn i uopće ga nisam nosila jer sam si kao baba u tome
    ovi iz hm su oko 100kn
    nosim ih već 3 godine i nisam nikad imala zastoj zbog žice u grudnjaku
    nakon ovog poroda počela sam ga nositi čim mi je prošla početna prepunjenost, znači nakon tjedan dana od poroda

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su grudnjaci iz Mullera bili najbolji. Pamučni, svih veličina, debele naramenice, cijena ispod 100kn.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ajde barem da neki dućan imam u blizini... bila na pijaci ovaj tjedan, reko kupit ću neki bapski za taj period, niti kod jednog šipca nema ništa....

sad da vidimo Muller sutra..

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

pred kraj prve trudnoće imala sam ogromne grudi i grudnjak sam mogla kupiti jedino u aniti. rekla mi je prodavačica : "imam još ovaj najveći a ako neuspijete naručitićemo vam iz tvornice" .( to sa tvornicom mi još zvoni u glavi). kupila sam mislim 100E a još su mi poklonili 100F koji je netko drugi naručio iz tvornice i nije htio kupiti jer je na jednom mjestu bio malo zaparan pa je stajao godinu dana u dućanu (nisu se pojavile tako ogromne cice prije mojih).
    grudnjake sa žicom počela sam nositi tek kad sam se vratila na posao. mislim da sam s prvom bebom jednom dobila mastitis kad sam obukla baš grudnjak sa žicom prvi put (jer su mi ti dojeći postali preveliki negdje nakon 6, 7 mjeseci dojenja).
    glasam za anitu ako imaš zbilja velike grudi. (ali meni na početku obadva dojenja nije bilo ni mrvicu stalo kako grudnjak izgleda, pa čak ni kako ja izgledam u njemu)

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam triumphov grudnjak/e za dojenje...
    I meni je baš dobar Triumphov, a druge nisam probala.

Doduše, imam male grudi, tako da.... nisam zapravo ni namjeravala kupovati grudnjak za dojenje, kao, bit će mi dobar obični, ali kad je mlijeko nadošlo, nijedan mi nije bio dobar, grudi ogromne (dobro, meni barem, hehe)... jedino što bih sada kupila još jedan, ali u crnoj boji (jer ipak imam najviše nekako tamne odjeće), ali Triumph nema, bar u mom dućanu...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

imam grudnjake od anite (najbolji), lisce (nisu loši, ali u usporedbi s anitom su bačen novac) i cya (nula bodova)

imam jedan anitin pamučni i nekoliko od mikrofibre i glasam za mikrofibru

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam kupovala neke cudne koji bas i ne drze, a onda sam uzela Goddess grudnjak i super je drzao. Sve sam kupovala preko Interneta, jer u RH nemaju moju velicinu. Tj. uopce ne drze marke vecih velicina
    U zadnje vrijeme kupujem sve grudnjake iz firme The undercover experience. Imaju do K velicine kosarica. Nisu naplacivali postarinu, a grudnjake su slali u onoj koverti sa zracnim baloncicima.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj molly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam kupovala neke cudne koji bas i ne drze, a onda sam uzela Goddess grudnjak i super je drzao. Sve sam kupovala preko Interneta, jer u RH nemaju moju velicinu. Tj. uopce ne drze marke vecih velicina
    U zadnje vrijeme kupujem sve grudnjake iz firme The undercover experience. Imaju do K velicine kosarica. Nisu naplacivali postarinu, a grudnjake su slali u onoj koverti sa zracnim baloncicima.
    baš sam gledala, imaju super stvari čak i u mojoj veličini i po sasvim razumnim cijenama, ali ne znam bih li se ikad usudila. Ja recimo odem u Anitu, probam svoj broj i opet mi ne pašu svi modeli jednako.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

molly, malo sam proučavala stranicu, a ne nalazim neku tablicu s mjerama. Pronašla sam konverziju na nekoj drugoj stranici pa ne znam griješim li.
    Europske veličine 85 i 90 odgovaraju UK veličinama 38 i 40? A košarica H bi bila FF u UK mjerama?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni su odlicni oni iz Lidla za 45 kn, puno bolji od skupljih verzija. Samo ne znam za velicine jer "nazalost" ni u dojenju nemam tih problema...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Opseg ispod grudi, gdje treba doci onaj najnizi dio grudnjaka, ako je 90 cm, onda Panache
    http://www.undercoverexperience.co.u...roducts_id=268
    velicina 34 malo steze, ali se zato moze skakati i sa kosaricom J, a sve lijepo stoji na mjestu, kao da sisa i nema.

Evo karte s velicinama:
    http://www.biggerbras.com/how-to-fit-a-bra.shtml

Jednom sam kupila krivu velicinu Freya pa sam mijenjala. Tu sam morala platiti postariinu kad sam im slala.
    Ima tih trgovinica sto salju. A njihovi grudnjaci i badici me spasili moje nevolje s velikim sisama.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Zaboravila sam dodati da se opseg kosarice mjeri sa obucenim grudnjakom.
    Kod vecih grudi to znatno mijenja mjere.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj molly prvotno napisa Vidi poruku
    Opseg ispod grudi, gdje treba doci onaj najnizi dio grudnjaka, ako je 90 cm, onda Panache
    http://www.undercoverexperience.co.u...roducts_id=268
    velicina 34 malo steze, ali se zato moze skakati i sa kosaricom J, a sve lijepo stoji na mjestu, kao da sisa i nema.

Evo karte s velicinama:
    http://www.biggerbras.com/how-to-fit-a-bra.shtml

Jednom sam kupila krivu velicinu Freya pa sam mijenjala. Tu sam morala platiti postariinu kad sam im slala.
    Ima tih trgovinica sto salju. A njihovi grudnjaci i badici me spasili moje nevolje s velikim sisama.
    hvala ti. ova tablica ja izvrsna.
    i cijene su jako pristojne. Mislim da ću se ipak ohrabriti pa probati naručiti.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja sam kupila u mullera 90d za 79 kn i nosim ga po noći a koji put i po danu mada nije za to baš idealan. inače po danu nosim svoj standardni model sa žicom jer moje ništa drugo ne može držat a i nikad nisam imala problema sa dojenjem zbog toga. samo sam uzela broj veći nego inače.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •