Drage mame, i trudnice...
Zanima me ako je netko imao slično iskustvo kao i ja, i kako je to na kraju rješio..
Naime bila sam na laserskoj operaciji očiju (skidanje krakovidnosti -7) prije nego sam zatrudnila..
Kao što svi govore, oporavak od ovakvih operacija, traje jako jako dugo do 3 godine, dok se dioptrija ne ustali...
Naravno hodala sam po pregledima dok sam mogla, i doktor mi je svaki puta prešutio stanje trenutne dioptrije, a dok je saznao za trudnoću, rekao je "još bolje"... na povijesti bolesti od inog doktora, nije upisana trenutna dioptrija, te će sada biti već skoro godinu dana od operacije, a meni vid slabi, muti se i nikako nije dobar... ometa mi noćnu vožnju, kamoli da ne pričam da nije isto kao u prva dva mjeseca nakon operacije... zovem doktora, a on meni pričekajte kad se porodite sve će se ispraviti... a meni sve to smrdi na "oprostite za**** sam, i ne želim vas ponovo operirati"... operacija je naime bila jako skupa (3T€) te naravno ja ne želim baciti ine novce u vjetar...
Molim sve vas koje ste rodile da me ohrabrite i kažete da se vid popravio nakon nekog vremena.. jer ja stvarno već sada ludim...![]()