Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: čekanje po trudničkim ambulantama u bolnicama

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno čekanje po trudničkim ambulantama u bolnicama

za jedne dnevne novine trebala bi iskustva trudnica s čekanjem na pregled u trudničkim ambulantama naših rodilišta, a pogotovo:

- situacija kad se naruči nekoliko trudnica u isto vrijeme pa se čeka satima

- situacija kad trudnice koje inače idu privatno nekom liječniku imaju "prednost" kad dolaze kod tog istog liječnika u bolnicu

i sve ostale neugodne situacije koje vam se dešavaju.

iskustva, ako želite, napišite ovdje, a poslužit će za pisanje članka.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Meni je jako smetalo to što su sve trudnice naručune u isto vrijeme, odnosno naruče jedno 5 trudnica u 12h, pa slijedećih 5 u 13h itd... (to je SD). Onda još ulete neki pregledi trudnica sa odjela, pa nikad ne znaš kad češ biti gotova. Npr., svaki put sam bila naručena u 12h, a jednom sam bila gotova u 1230, drugi put u 1530 (!!!!), treći put u 1330....itd.

Nisam vidjela da je neka trudnica imala prednost, kako si došao, tako sestre zovu.

Inače, trudnička ambulanta na SD je skroz OK, sestre su ljubazne, nemam zamjerki.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ponta je doc u 7 ujutro, sjest u stolac najblizi pultu od sestre i cim sestra, koja dotad pije kavicu, krene prema pultu, skocit brzinom munje i stat se, ako ne prva onda bar medu prvih 5, ispred pulta, predat uputnicu i onda u miru cekat sat-sat i pol. Ako nisi dovoljno brza cekas 4 sata...Tako je na SD, hodocastila sam dovoljno dugo da sam skuzila sistem, nije bitno kad si narucen nego kad predas uputnicu... Strasno je smijesno sudaranje trbusima u borbi za mjesto ispred pulta....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad god sam bila u bolnici na pregledu nisam prosla ispod 2 sata cekanja. nisam obracala paznju na redoslijed, znam samo da traje li ga traje.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

prvo iskustvo sa SD. naručena na uzv u 10.15 došla na red u 12.30. ne znam čemu to naručivanje, mogu i to pitati novinari kad budu pisali članak.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ponta je doc u 7 ujutro, sjest u stolac najblizi pultu od sestre i cim sestra, koja dotad pije kavicu, krene prema pultu, skocit brzinom munje i stat se, ako ne prva onda bar medu prvih 5, ispred pulta, predat uputnicu i onda u miru cekat sat-sat i pol. Ako nisi dovoljno brza cekas 4 sata...Tako je na SD, hodocastila sam dovoljno dugo da sam skuzila sistem, nije bitno kad si narucen nego kad predas uputnicu... Strasno je smijesno sudaranje trbusima u borbi za mjesto ispred pulta....
    točno tako
    uglavnom nije uopće bitno kad si naručena nego kad se pojaviš

a ako si pred porod pa još moraš na ctg ondaaaaa čekaš i čekaš i čekaš. osim ako nisi među prvima, dok još nije gužva na ctg-u. jer, rade npr. 2 ambulante, dakle trudnice ulaze 2 po 2, pregled relativno kratko traje. a onda obje trudnice idu na ctg, koji traaaaaje, a imaju 1. a kad je nenormalna gužva (npr. jedno kad sam bila naručena u 9, pregled obavila u 12, a čekala na red za ctg do 2) onda šalju na ctg u predrađaonicu

u vinogradskoj, ona 3 puta koliko sam bila, gužva je bila još i gora. užas

za pregled trebaš izdvojiti cijelo jutro. a ako se žališ onda ti kažu da i onako nemaš pametnijeg posla jer si na porodiljnom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •